UPDATE - Accident rutier MORTAL la Lumina! S-a izbit de un TIR și A MURIT PE LOC / GALERIE FOTO

de Andreea ILIESCU Marţi, 04 Noiembrie 2014 2698
UPDATE - Constantin Toma, de 41 de ani conducea un Audi pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanța. La un moment dat, ajungând în apropierea localității Lumina, șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat direct într-un TIR, condus de Marian Grădinaru, de 48 de ani, din Lumina. În urma impactului extrem de puternic, bărbatul de 41 de ani a murit pe loc, fiind scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii cu ajutorul unui echipaj de descarcerare.
Bărbatul era inginer la o firmă de instalare rețele de apă din Lumina. Era din București și venise în Constanța de aproximativ trei săptămâni, lăsând acasă doi copii. În momentul tragediei se îndrepta către un punct de lucru, unde îl aștepta un coleg pe care trebuia să-l ia cu mașina. Nu a mai ajuns, însă. Colegul lui este în stare de șoc. La fel și șoferul TIR-ului, care spune că l-a văzut de la depărtare pe bărbatul care conducea un Audi. Acesta afirmă că bărbatul se uita pe câteva documente în timp ce conducea, avea viteză și din cauza neatenției a ieșit de pe carosabil.

UPDATE - Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât conducătorul auto a murit pe loc. Acesta a rămas încarcerat printre fiarele contorsionate ale mașinii. 

Polițiștii rutieri au fost sesizați, în urmă cu puțin timp, despre producerea unui accident rutier, pe DN 22, în localitatea Lumina. Din primele informații se pare că în eveniment au fost implicate două autoturisme.
La fața locului a fost solicitat și un echipaj de descarcerare. Se pare că în urma coliziunii mai multe persoane au rămas încarcerate. 

Taguri

Comentează știrea

Ana-Maria MCT
4 noiembrie 2014
Condoleante

Sincere condoleante familiei. Il cunosteam pe Vali si chiar nu era momentul sa plece de pe lumea asta. Suntem alaturi de familie, pe care stim ca o iubea foarte mult. Mandru de baietii lui, mereu vesel si optimist. Inca o data, sincere condoleante familiei. Totii colegii il plang.

MARIA
4 noiembrie 2014
Soferii iadului

Si soferul autobasculantei este vinovat. Din pozitia in care este fotografiata coliziunea arata clar ca autobasculanta a mers cu el tiris. Ori daca l-a vazut pe soferul autoturismului ca nu era atent(minciuna) el DE CE NU A FRINAT? Are o viata pe constiinta dnul sofer.

gica
5 noiembrie 2014
nesimtiti

se stie ca cei cu masinile grele nu le pasa pt ca stiu ca lor nu li se poate intampla nimic si merg fara sa dea prea mare importanta traficului poate omului i sa facu rau porci ! cand vrei sa-i depasesti accelereaza

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei