Val de FURTURI DIN LOCUINȚE în Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Marţi, 09 Iulie 2013 266
Neglijența constănțenilor este speculată din plin de infractori. Într-o singură zi, în județul Constanța au fost înregistrate trei furturi din locuințe, în toate cazurile proprietarii având partea lor de vină. Astfel, polițiștii Secției 5 Poliție din municipiul Constanța au fost sesizați că ieri, dintr-o locuință au fost furate un telefon mobil și o sumă de bani. Hoții au intrat pe ușa de acces lăsată deschisă.  La fel s-a procedat și în cazul unui furt comis în Năvodari, unde hoții au plecat din casă cu un laptop. La Medgidia, hoții au intrat pe o fereastră lăsată deschisă și au furat un televizor! 


"Urmare a furturilor din locuințe sesizate în ultimele 24 de ore, polițiștii au constatat faptul că aceste infracțiuni au avut loc din cauza faptului că proprietarii nu și-au asigurat propriile bunuri și nu au manifestat vigilență, prin adoptarea unor măsuri minime de protecție, pentru prevenirea și combaterea acestui gen de fapte. Astfel, polițiștii au intensificat patrulările în zonele respective. 

De asemenea, polițiștii recomandă cetățenilor să își asigure ușa de acces a locuinței, să își închidă ferestrele, dacă locuiesc la parter sau la primul etaj al unui bloc, să conștientizeze faptul că, în primul rând, răspunderea privind protecția propriilor bunuri le aparține, iar în cazul în care sunt victimele vreunei infracțiuni, să apeleze imediat 112", au atras atenția reprezentanții Poliției Constanța. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei