Viceprimar atacat pe stradă de trei bărbați înarmați cu levier și cuțit

de Cuget Liber Vineri, 05 Iulie 2019 967
Poliția din Brașov a deschis o anchetă, vineri, în urma plângerii făcute de viceprimarul orașului Codlea, Erwin Albu, care a reclamat că a fost atacat de trei bărbați înarmați cu levier și cuțit, după ce i-a apostrofat pentru că au aruncat un ambalaj pe jos, din mașină.

Viceprimarul orașului Codlea a anunțat pe Facebook că a fost atacat în plină stradă, în parcarea de lângă primărie, de trei bărbați înarmați cu levier și cuțit, după ce i-a apostrofat că au aruncat un ambalaj pe geamul mașinii.

El a făcut o plângere la Poliție și a cerut ajutorul localnicilor pentru identificarea agresorilor.

"Un concetățean care a sărit să mă apere a fost și el atacat. Indivizii au fugit cu o dubă albă (...). Duba a fugit spre Brașov (sau Vulcan). Vina mea a fost că i-am apostrofat că au aruncat o hârtie pe geam când așteptau în coloana de mașini în fața primăriei (...). Ei au tras pe dreapta și și-au făcut damblaua", a scris viceprimarul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, Alina Ivan, citată de Mediafax, a fost deschisă o anchetă coordonată de procurori, fiind întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei