VIDEO. Incendiul din Constanța. "Vă dau foc !" - mesajul îngrozitor al incendiatoarei

de Sorin HULUBEI Vineri, 22 Decembrie 2017 8728
Detalii incredibile ies la iveală în urma incendiului devastator produs ieri, la blocul din zona Miga. Vecinii care și-au văzut casele distruse, chiar în prima zi de Crăciun, spun că femeia care locuia în mansarda de unde a izbucnit incendiul avea probleme psihice și că, în urmă cu o săptămână, a dat foc unor gunoaie din holul scării. 


"Acum 10 zile a dat foc aici și le-am spus tuturor că are o mare problemă. I-am transmis surorii ei să ia atitudine și să găsească o soluție. Atunci am avut noroc că au simțit alți vecini miros de fum și ne-am alertat între noi, reușind să stingem la ce gunoaie a dat foc. Ne-a distrus viețile, ne-a distrus tot", reclamă unul dintre vecinii care locuiește cu chirie în blocul respectiv.
Sora femeii, care între timp a fost internată la psihiatrie, fiind diagnosticată cu schizofrenie, recunoaște că aceasta locuia abuziv și că și-a premeditat gestul, anunțând în gura mare ce are de gând să facă. "Ea stătea abuziv acolo, am făcut și reclamație, dar RADPP nu a luat nicio măsură, deși știau situația. Ea a strigat cu gura ei că o să dea foc la scară, când se certa și făcea scandal. Este bolnavă, are schizofrenie. Căra gunoaie aici, era căsătorită și stătea aici din anul 1996", a precizat Gherghina Sandu, sora femeii din cauza căreia ar fi izbucnit incendiul. 

 
"Din verificări și cercetări s-a stabilit că la mansardă locuiau fără forme legale persoane fără adăpost. Printre aceste persoane a fost identificată și o femeie care suferă de schizofrenie, fiind de asemenea consumatoare de băuturi alcoolice. Ea a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Palazu Mare. În cauză s-a întocmit dosar penal", au declarat, pentru "Cuget Liber", surse din cadrul anchetei.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei