Viol în grup în Constanța: victima a fost bătută, siluită și aruncată dezbrăcată în zăpadă

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 12 Februarie 2014 1578
Cei patru bărbați, acuzați că au sechestrat și violat o tânără, au fost arestați preventiv. Potrivit anchetatorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, faptele au fost comise în noaptea de 3 spre 4 februarie, când victima a fost luată de inculpații Sercin Curtomer, Marian Martin, Remus Gheorghe și Ozer Abdul - Veli, urcată cu forța într-un autoturism - ce era condus de unul dintre suspecți, care avea permisul de conducere anulat -, iar ulterior obligată să întrețină relații sexuale, împotriva voinței ei. 

Procurorii spun că cei patru indivizi au băut împreună într-un club din Murfatlar, iar în jurul orei 4,00 dimineața au decis să plece spre casă. Înainte de a pleca, Marian Martin a acostat-o pe victimă, a luat-o cu forța și a urcat-o în mașina lui Sercin Curtomer, care era la volan și a demarat în trombă. Pe drum, tânăra a încercat în repetate rânduri să scape, dar fără succes. Șoferul a oprit mașina pe un drum lăturalnic, unde i-au cerut victimei să întrețină relații sexuale cu ei. Tânăra i-a refuzat, moment în care au bătut-o, au dezbrăcat-o și au aruncat-o, doar în șosete, în zăpadă. "Aceasta a încercat să fugă înapoi spre oraș, însă a fost ajunsă din urmă de inculpați și băgată din nou cu forța în mașină, unde a fost lovită și obligată să întrețină relații sexuale normale cu fiecare dintre inculpați", se arată în comunicatul procurorilor. 
Certificatul medico-legal eliberat pe numele părții vătămate a concluzionat că leziunile produse la nivelul coapselor, gambelor și zonei cervico-dorsale au necesitat 2 - 3 zile de îngrijiri medicale. 
Ieri, magistrații Judecătoriei Constanța au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a celor patru suspecți, cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani. 
Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare. 

Taguri

Comentează știrea

nimeni
12 februarie 2014
sunt curioasa daca legea e dreapta

Chiar as dori sa se faca publica pedeapsa celor 4 incupalti si daca legea poate fi chiar dura dar dura de tot asa ca la musulmani.Sa se faca odata dreptate in Romania!

Ioana Romana
12 februarie 2014
AJUTOR!

Dar, după ce îi vor elibera pe violatorii bestiali din banda lui Floris Gună, episoadele acestea vor fi zilnice. Dacă nu puteți să ne protejați, dați-vă demisia și treceți la curățat zăpada!

cineva
12 februarie 2014
ceva

Nu cred ca e cazul sa comentatii cazul daca nu stitii ce sa intamplat .nu mai credeti tot ce vedeti prin ziare si la tv

MIRELA
3 octombrie 2015
colaborare

Oferta vazuta peste tot! De ce crezi ca vezi peste tot aceasta oferta de lucru la domiciliu? Răspuns: pentru ca suntem extrem de seriosi! Oamenii ni se alatura mereu si suntem o organizatie in plina extindere! Stai pe margine si te uiti sau participi si tu si incepi sa castigi bani? Te indrum eu pas cu pas, dupa ce ma cauti pentru mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei