Zeci de ȘOFERI VITEZOMANI, depistați pe șoseaua care leagă Constanța și Tulcea, lăsați fără permisele auto

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 14 August 2023 361
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și formațiunilor teritoriale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute. Principalii vizați au fost șoferii vitezomani, cunoscut fiind faptul că pe șoseaua care leagă Constanța de Tulcea, conducătorii auto au obiceiul să calce pedala de accelerație până în podea!
„Acțiunea s-a desfășurat pe D.N. 2A și D.N. 22, în județele Constanța și Tulcea, și a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau efectuează depășiri neregulamentare”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.
Iar numărul celor sancționați a fost considerabil. Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 153 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 113.000 de lei, dintre care 133 pentru depășirea limitei legale de viteză. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 60 de permise de conducere, dintre care 58 pentru depășirea limitei legale de viteză și 2 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare.
De exemplu, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturimsm, pe D.N. 22, aparatul de măsurare a vitezei de deplasare indicând 157 km/h, pe un sector de drum în care limita de viteză este de 100 km/h.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei