ZI NEFASTĂ pe șoselele din Constanța: accidente rutiere pe bandă rulantă!

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 27 Iulie 2022 148
Miercuri, 27 iulie, pe șoselele din județul Constanța au avut loc mai multe accidente rutiere, soldate cu mai mulți răniți. Șirul ghinioanelor a început la ora 8.00, cu un incident rutier care a avut loc pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 20 de ani a lovit o femeie de 75 de ani. Din primele informații, femeia ar fi traversat strada prin loc nepermis. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără acordul polițiștilor, ulterior acesta fiind identicat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
În același timp, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DC 6 în apropierea localității Costinești.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 58, respectiv 57 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului din primul autoturism.
La scurt timp, în jurul orei 9:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un bărbat de 51 de ani, și o femeie, de 43 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului, precum și a doi minori, de 13 și 10 ani, pasageri în același autoturism. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei