Bancuri

de Cuget Liber Marţi, 27 Noiembrie 2018 475
Un student beat criță ajunge în camera sa de cămin, își scoate un pantof și, cu toată puterea, îl aruncă în perete. Din camera vecină se aude: "În puii mei, e ora trei noaptea, mă lași să dorm?"
Tipul își scoate liniștit al doilea pantof, îl pune lângă pat și se întinde. Brusc, în camera vecină, se aude: "În ... mă-tii, mai aștept mult până să arunci și al doilea pantof?"
  
Un puști intră în farmacie și întreabă:
- Aveți prezervative?
- În primul rând, îi răspunde farmacista enervată, prezervativele nu sunt pentru copii și în al doilea rând să-i spui tatălui tău să vină singur să și le cumpere pentru că sunt de diferite mărimi.
La care puștiul răspunde:
- În primul rând, prezervativele nu sunt pentru copii, ci sunt împotriva copiilor, iar în al doilea rând, nu o să-i spun nimic lui tata pentru că sunt pentru mama, care pleacă în delegație și nu are cum să știe mărimea... încă.
  
O actriță de la Hollywood povestește unei proaspete cunoștințe, venite în vizită, cum s-a cunoscut cu un regizor celebru.
- Chiar din primele momente, mi-a spus: Dacă mă asculți și faci exact ce-ți spun, îți garantez, draga mea, că în maximum un an vei avea un Oscar.
- Și?
- Și chiar așa a fost.
Apoi se întoarce și strigă:
- Oscar, fii cuminte, nu-ți mai băga degetele în nas!
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei