Ce ne învață filmele americane?

de Cuget Liber Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 1840
Mai mulți cineaști au decis să facă o listă cu "lecțiile" date de filmele americane, cele imprimate definitiv în mintea spectatorilor.
- Apartamentele mari, etajate, din New York, au o chirie convenabilă pentru oricine, fie el șomer sau director.
- Cel puțin unul din doi gemeni identici este diabolic.
- Dacă trebuie să dezamorsezi o bombă nu ai de ce să-ți faci griji, întotdeauna vei alege corect firul care trebuie tăiat.
- Mai toate computerele laptop sunt suficient de puternice pentru a pătrunde în sistemul de comunicații al oricărei civilizații extraterestre invadatoare.
- Nu contează dacă într-o luptă marțială numărul adversarilor este foarte mare: inamicii tăi vor aștepta răbdători să te atace unul câte unul, dansând în jurul tău într-o manieră amenințătoare, până când îi faci knock-out pe cei dinainte.
- Când stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se află în dormitorul tău se vede perfect, numai că într-o ușoară penumbră.
- Dacă ești blondă și drăguță, este foarte probabil să ajungi expert mondial în fisiune nucleară la vârsta de 22 de ani.
- Polițiștii cinstiți și muncitori sunt în mod tradițional împușcați cu trei zile înainte de pensionare.
- Toate paturile au cearșafuri speciale, probabil în formă de L, care ajung până la subrațul femeii care doarme, dar depășesc numai cu puțin coapsele bărbatului de lângă ea.
- Toate pungile cu cumpărături conțin cel puțin o pâine-baghetă.
- Este foarte ușor pentru oricine să piloteze un avion, până la aterizare, urmând instrucțiunile cuiva din turnul de control.
- O dată pus pe buze, rujul nu mai dispare de acolo, orice ai face, inclusiv scufundări submarine.
- Cel mai probabil vei supraviețui unei bătălii, dar numai dacă nu faci greșeala să arăți înainte cuiva fotografia iubitei care te așteaptă acasă.
- Dacă vrei să te dai drept ofițer german sau rus, nu-i nevoie să știi limbi străine, este suficient un accent potrivit.
- Turnul Eiffel se vede pe orice fereastră din Paris.
- Un bărbat nu va arăta niciun semn de durere în cursul celor mai feroce lupte, dar se va crispa cu totul când o femeie încearcă să-i curețe zgârieturile.
- Dacă undeva se vede un panou de sticlă, mai devreme sau mai târziu cineva va trece prin el.
- Dacă locuiesc într-o casă bântuită, femeile vor ieși - dar numai în cele mai transparente desuuri - să vadă ce este cu sunetele ciudate pe care le aud.
-Toate bombele au un ceas electronic cu cifre mari și roșii, pentru a ști exact cât mai este până la explozie.
- Un detectiv poate rezolva un caz numai după ce a fost suspendat.
- Sistemul de ventilație al unei clădiri este locul perfect în care să te ascunzi. Nimeni, niciodată, nu se va gândi să caute în locul în care poți să te deplasezi dintr-o parte a clădirii în cealaltă fără nicio greutate.
- Un singur băț de chibrit aprins este suficient pentru a ilumina o cameră de mărimea unui stadion.
- Orice încuietoare poate fi deschisă cu o carte de credit sau o agrafă în câteva secunde. Excepție fac cazurile când dincolo de ușă este un copil amenințat de un incendiu.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei