Cele Zece Porunci ale Vizitatorului de Mall - pentru ea

de Cuget Liber Joi, 11 August 2011 1041
1. Plecarea la mall se va pregăti cu cel puțin o lună înainte (asta pentru ca să ai timp să-ti faci programarea la frizerie, pardon coiffeur).
2. Dacă la el materia de bază este GELUL, la ea lucrurile se schimbă. Materia primă este: FONDUL DE TEN.
3. Freza: există cele 345.678.965 moduri clasice de a aranja părul. Totodată, sunt posibile și câteva reproduceri din principalele opere ale lui Brâncuși, opere care vor fi luate ca model.
4. Machiajul: se va aborda stilul "din găleată". Pentru exemplificare vom face o aplicație cu fondul de ten (această substanță vitală pentru noi). Se ia o găleată, goală, se umple 9/10 (adică aproape toată) cu "minunata substanță". Se introduce capul în găleată, se scutură de câteva ori până simțim că fondul de ten a prins un strat suficient gros (de la 5 cm în sus). Mai departe, se aplică machiajul. Culorile pentru machiaj vor fi cât mai stridente și cu cât mai mult sclipici.
5. Hainele: cât mai mulate, cât mai scurte și cât mai decoltate (chiar dacă nu ai ce să arăți). De mare trecere se bucură hainele de șarpe roz, vișiniu și mov. Cizmele asortate din același șarpe. Ținutele vor fi marca "Chef de chef".
6. Atitudine: cât mai scârbită de totul din jur, mai puțin de "SOARELE dimineților tale". Vei sta cât mai agățată de el. Nu-l vei între-rupe, că te va plesni și nu vei putea acoperi urmele nici cu zece kile de fond de ten.
7. Bijuterii (asta pentru că meriți): lănțișoarele, care se vor înfige în decolteu, numărul lor trebuie să depășească cifra 5. Inele pe toate degetele (chiar și pe degetele de la picioare).
8. Rujul se aplică în aceleași cantități ca și fondul de ten, cu singura observație că aplicarea rujului se va face cu trafaletul.
9. Parfumul în cantități industriale, îl puteți cumpăra de la orice gură de metrou, de firmă să fie și nu contează că e expirat și că faci de la el eczeme (se vindecă).
10. Când ajungi la mall poartă-te cât mai natural.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei