HOROSCOP

de Cuget Liber Miercuri, 19 Septembrie 2012 374
Berbec: Intri într-o insti-tuție cu oarecare supunere, pentru că îți urmărești un interes personal pe care nu-l poți atinge dacă ai apela la o atitudine superioară, orgolioasă sau arogantă. Oricât de greu ți-ar fi să pleci capul în fața celui din fața ta, e spre binele tău s-o faci.

Taur: Nu prea ai parte de colaboratori deschiși și cooperanți, ci dai peste oameni cam pasivi, care nu au chef să se implice în activitățile începute. Trebuie să te descurci mai mult de unul singur. 
Gemeni: Comentariile negative care vin de la cei care ar fi trebuit să te ajute te țin pe loc și nu poți duce mai departe ce ai început. E greu de crezut că duci ceva la îndeplinire, pentru că ai parte de colegi care te trag înapoi. 
Rac: Trece o șansă exce-lentă prin calea ta pe care trebuie să o apuci imediat, pentru că nu te așteaptă să te gândești prea mult. Cu cât ești mai rapid în reacții, cu atât lucrurile vor evolua mai bine în avantajul tău. 
Leu: Experiența ta într-un domeniu în care ai studiat multă vreme își spune cuvântul, pentru că ai ocazia să dai un sfat avizat care va rezolva cu bine o problemă. Deții răspunsul la întrebarea cea mai complicată a zilei. 
Fecioară: A sosit un moment pe care nu credeai că îl vei trăi vreodată, tocmai de aceea surpriza este maximă, dar deloc plăcută. Nu mai poți duce la îndeplinire un proiect, din cauza unei intervenții nefaste în planurile tale. 
Balanță: Ca să-ți poți împlini un mare vis, ai avea nevoie de o sumă ceva mai consistentă de bani, de aceea azi tot cauți soluții prin care să-ți mărești veniturile. Trebuie să lupți să vezi acest plan atins! 
Scorpion: Banul este cea mai bună soluție de a-ți readuce un pic zâmbetul pe buze. Dacă alte planuri nu merg tocmai fericit, ieși la cumpărături și dă un ban pentru bucuria ta sufletească. 
Săgetător: Atmosfera este foarte destinsă acasă, pentru că participați cu toții la un eveniment fericit, care agită spiritele într-un sens pozitiv. Sunteți cu toții mai veseli, mai entuziaști, mai plini de viață. 
Capricorn: Nu trebuie să te lași oprit din elan de micile piedici care apar chiar la primii pași ai acțiunii începute, pentru că sunt probele inerente la orice start. Adună-ți forțele și pune-ți ambiția în joc. 
Vărsător: Dacă nu există altă cale de a-ți atinge interesele, poți face o mică abatere de la regulă, dar, după ce vei trece peste acest hop, fă tot posibilul să repari erorile fără a lăsa urme neplăcute pe imaginea ta. 
Pești: Ești nevoit să te ocupi de o activitate care ți se pare sub demnitatea ta, dar e un compromis obligatoriu dacă vrei să mergi mai departe spre ce ți-ai propus. Câștigurile și aprecierea vor veni mai târziu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei