HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 08 Decembrie 2012 246
Berbec: Astăzi nu este indicat să semnați documente oficiale. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Nu vă lăsați demoralizat și nu renunțați la planurile de schimbare! 

Taur: Dimineață aveți parte de câteva momente mai încordate, din cauza contro-verselor cu un coleg. Reușiți să lămuriți repede neînțelegerea. Vă sfătuim să petreceți după-amiaza în familie.
Gemeni: Sunteți indispus din cauză că vi se anu-lează o delegație. Nu este cazul să vă faceți griji, este doar o amânare. Ar fi bine să vă ocupați de problemele financiare.
Rac: Apar neînțelegeri în relația cu un partener de afaceri. Păstrați-vă calmul și în-cercați să găsiți o soluție de compromis! Pentru a depăși momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmați cu multă răbdare.
Leu: Partenerul de viață vă reproșează că neglijați problemele familiei. Încercați să detensionați atmosfera, cu puțin tact! Spre seară, aflați că o afacere în care ați investit mult începe să meargă.
Fecioară: Este posibil ca persoana iubită să vă înțeleagă greșit dorința de libertate. Vă sfătuim să vă expri-mați clar, ca să evitați un scandal. Chiar dacă prietenii insistă să petreceți după-amiaza cu ei, vă sfătuim să nu acceptați.
Balanță: Este o zi bună pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveți șanse mari să vă îmbunătățiți situația financiară. După-amiază s-ar putea să întârziați puțin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuții în familie.
Scorpion: Dacă reușiți să vă temperați spiritul critic, astăzi puteți avea succes pe plan financiar. Vă recomandăm să aveți răbdare cu prietenii și cu partenerul de viață, ca să nu ajungeți la certuri.
Săgetător: Aveți tendința să fiți impulsiv și riscați să îi jigniți pe cei din jur. Vă sfătuim să nu vă enervați, pentru că puteți avea probleme cu sănătatea. După-amiază primiți o sumă mare de bani dintr-o colaborare.
Capricorn: Sunteți tulburat de sentimente contradictorii. Vă sfătuim să fiți mai prudent în afirmații. Nu începeți mai multe treburi deodată, pentru că riscați să nu terminați niciuna!
Vărsător: Puteți avea mari satisfacții financiare cu prilejul unei călătorii. Este posibil să cunoașteți o persoană mai în vârstă, care propune o afacere. Vă sfătuim să vă bazați pe intuiție și să nu dați imediat un răspuns.
Pești: Se pare că amânați plecarea în concediu, din cauza unor mici probleme de sănătate. Nu vă faceți griji, este suficient să țineți regim! Pe plan sentimental, treceți printr-o perioadă favorabilă și vă înțelegeți excelent cu partenerul de viață.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei