HOROSCOP

de Cuget Liber Miercuri, 24 Aprilie 2013 191
Berbec: Dimineață luați o hotărâre prin care vă schimbați tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniți cu câțiva prieteni și să începeți pregătirile pentru o petrecere. Puteți să vă ocupați de probleme financiare.
Taur: Sunteți plin de entuziasm și pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceți planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiții, afaceri și călătorii în interes personal.
Gemeni: Vă îmbunătățiți considerabil situația financiară. Luați bani atât de la serviciu, cât și dintr-o afacere. Aveți ocazia să faceți o investiție rentabilă, pe termen lung.
Rac: Aveți încredere în forțele proprii și dați dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscați prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteți întoarce cu mari satisfacții financiare.
Leu: Astăzi dați dovadă de mult curaj în afaceri. Vă sfătuim să țineți seamă de sfaturile unei rude mai în vârstă. După-amiază s-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu vă ocupați destul de problemele casei.
Fecioară: Pe plan financiar, se pare că nu parcurgeți o perioadă prea bună. Căutați noi surse de venituri! Spiritul de aventură și optimismul vă determină să vă asumați riscuri.
Balanță: Treceți mai ușor peste grijile cotidie-ne, grație entuziasmului și optimismului cu care începeți ziua. După-amiază faceți planuri pentru o călătorie mai lungă împreună cu persoana iubită.
Scorpion: Vă sfătuim să acordați mai multă atenție celor apropiați, pentru că s-ar putea să vi se reproșeze că sunteți indiferent. Este cazul să fiți mai prudent.
Săgetător: Aveți succes într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să fiți atent cu persoanele care vă însoțesc. După-amiază puteți să rezolvați o problemă de natură senti-mentală.
Capricorn: Dimineață sunteți foarte activ și sociabil și vă înțelegeți bine cu toată lumea. Reușiți să vă păstrați optimismul, în ciuda problemelor sentimentale care vă frământă. Profesional, stați bine.
Vărsător: Aveți suficientă energie pentru a începe noi activități pentru fa-milie și casă. Partenerul de viață și familia vă sprijină. Vă reco-mandăm să vă detașați de pro-blemele financiare din ultima vreme.
Pești: Dimineață sun-teți apreciat pentru entuziasmul de care dați dovadă. Vă simțiți bine la o întâlnire cu prietenii și este posibil să fiți invitat la o petrecere.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei