Horoscop

de Cuget Liber Luni, 29 Aprilie 2013 155
Berbec: Vă recomandăm să nu vă ocupați astăzi de afaceri, pentru că există riscul să apară evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflați despre decesul unei rude. Aveți de făcut mai multe drumuri scurte.

Taur: Prietenii vă invită să petreceți după-amiază împreună. Relațiile cu persoana iubită s-ar putea să se tensioneze spre seară, când aveți păreri diferite în legătură cu plecarea acasă.

Gemeni: Se pare că aveți dificultăți de comunicare, ceea ce vă poate afecta relațiile sentimentale și contactele sociale. S-ar putea să vă simțiți obosit și să nu aveți chef să vă întâlniți cu prietenii.

Rac: Vă pregătiți pentru un concediu mult așteptat. Vă recomandăm să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Spre seară sunteți invitat la o petrecere.

Leu: Aveți succes în activitățile legate de cămin. Dacă trebuie să plecați într-o călătorie, vă sfătuim să o amânați, pentru că sunteți predispus la accidente.
Fecioară: Se pare că astăzi stați mai bine cu banii și plănuiți să plecați într-o călătorie la rude. Asigurați-vă că le veți găsi acasă!
După-amiază s-ar putea să nu vă simțiți prea bine. Nu este cazul să vă îngrijorați. 
Balanță: Dimineață sunteți foarte prins cu probleme de afaceri urgente. S-ar putea să vă ocupați mai puțin de familie, motivând că nu aveți timp. După-amiază, atmosfera de acasă ar putea fi mai tensionată.

Scorpion: Dimineață nu vă puteți respecta programul din cauza unei probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să primiți o veste legată de o moștenire. 

Săgetător: Reușiți să terminați un proiect important și vă gândiți deja la următorul, spre nemulțumirea întregii familii. Vă sfătuim să vă temperați dorința de a munci continuu. Acordați mai multă atenție celor din jur!

Capricorn: Sunteți nemulțumit și irascibil din cauza unei afaceri nereușite. Nu este cazul să vă descărcați nervii acasă. Mai bine încercați să descoperiți cauzele eșecului! 

Vărsător: S-ar putea să aveți discuții cu per-soana iubită, care vă reproșează lipsa de afectivitate și faptul că acordați prea multă importanță afacerilor. Vă sfătuim să nu mai alergați după bani.

Pești: S-ar putea să judecăți greșit inițiativele unui partener de afaceri și să vă certați. Vă recomandăm să dis-cutați calm și să analizați împreună toate problemele, altfel riscați să rupeți relațiile.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei