HOROSCOP

de Cuget Liber Joi, 27 Iunie 2013 184
Berbec: Dimineață sunt șanse să plecați într-o călătorie în interes personal, în care vă apropiați mai mult de persoana iubită. Este posibil să întâlniți o persoană mai în vârstă care vă va ajuta într-o afacere.
Taur: O rudă vă propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu vă grăbiți. După-amiază sunteți invitat la o petrecere și nu puteți să refuzați.
Gemeni: Intenționați de multă vreme să porniți o afacere, dar astăzi nu este momentul potrivit. Riscați să faceți greșeli din cauza nerăbdării. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu cei din jur.
Rac: Pot surveni evenimente neașteptate, care vă dau programul peste cap. S-ar putea să aveți musafiri din altă localitate sau să fiți nevoit să plecați în vizită.
Leu: Sunteți hotărât să puneți la punct detaliile unei afaceri și să începeți o viață nouă. Puteți fi optimist, pentru că aveți șanse mari de reușită.
Fecioară: Aveți succes în toate activitățile legate de cămin și în afaceri. Familia și colaboratorii vă apreciază inițiativele. Puteți să vă faceți planuri de viitor, dar vă recomandăm să nu începeți mai multe treburi deodată.
Balanță: S-ar putea să vă schimbați programul pe neașteptate. Nu vă îngrijorați, nu este nimic grav! După-amiază sunteți invitat la o petrecere, unde faceți cunoștință cu o persoană deosebită.
Scorpion: Sunteți foarte pragmatic și intenționați să porniți o afacere la care vă gândiți de mult timp. După-amiază, un prieten vă propune un nou loc de muncă.
Săgetător: Aveți șanse să începeți o activitate care vă va aduce mari satisfacții financiare. Tot ce începeți azi va avea trăinicie. Vă recomandăm să fiți mai tolerant, pentru că ris-cați să vă certați cu cei apropiați.
Capricorn: La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană care vă ajută să porniți o afacere. Visele vi se pot îndeplini, dar vă sfătuim să evitați orice fel de speculații.
Vărsător: Nu este momentul să mergeți în vizită la prieteni. Cu partenerul de viață vă înțelegeți foarte bine și aveți ocazia să petreceți momente plăcute. Puteți să faceți împreună planuri de viitor.
Pești: Zi bună pentru afaceri. Puteți avea succes într-o activitate nouă. S-ar putea să plecați într-o călătorie în care obțineți satisfacții pe plan financiar și sentimental.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei