HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 238
Berbec: Cum nu ai un plan foarte clar pentru ziua de astăzi speri ca măcar prietenii să vină cu o idee salvatoare. Din păcate toți par ocupați cu alte activități și uite așa îți faci singur de lucru acasă întreaga seară.
Taur: Cu cât te încăpățânezi mai tare să nu îi asculți pe cei din jur cu atât faci mai multe greșeli. Nu uita că la un moment dat consecințele actelor tale vor fi dezastruoase, dacă iei decizii din ambiție.
Gemeni: Finalitatea unui proiect este de ma-xim interes astăzi pentru că de el depinde statutul tău profesional. Poți obține o promovare sau nu în urma rezultatelor și de aici și încrâncenarea cu care lupți.
Rac: Te bazei pe aju-torul financiar al familiei, chiar dacă ți s-a spus că bugetul este limitat. Pe tine te interesea-ză să obții bani pentru un proiect personal care îți va aduce bani.
Leu: Ești presat de un superior sau de un membru mai în vârstă al familiei să faci o activitate care nu îți face plăcere. Fiind ceva ce nu îți place, eforturile sunt mari și în plus nici nu prea dai randament.
Fecioară: Visezi cu ochii deschiși întreaga zi, chiar dacă de obicei nu prea stai cu capul în nori. Parcă ai nevoie de ceva fantezie în viața ta și atunci cine te poate trage la răspundere pentru că nu ești realist?
Balanță: Trebuie să re-faci lista cu obiective pen-tru că deja te ocupi de prea multe lucruri și nu reușești să le faci pe toate chiar foarte bine. În plus, oboseala te face mult mai irascibil și îți controlezi cu greu pornirile.
Scorpion: Un prieten își anunță vizita și oricât ai fi de ocupată astăzi nu poți să nu te bucuri. Aveți multe să vă povestiți mai ales amintiri de rememorat.
Săgetător: Treburile gos-podărești îți acaparează tot timpul și nu îți place faptul că trebuie să renunți la momen-tele romantice din cuplu. Fără să îți dai seama partenerul de cuplu te admiră pentru asta.
Capricorn: Ești un bun cititor al limbajului trupu-lui chiar dacă asta înseamnă ceva mai multă muncă decât simplele discuții. Reușești să observi unele lucruri pe care cei din jur nu le remarcă.
Vărsător: Afirmațiile pe care le faci astăzi sunt lipsite de fundament și par mai degrabă spuse din invidie. Cei care te ascultă nu își fac o impresie prea bună despre tine.
Pești: Definești dra-gostea în niște termeni duri, astfel că îți pui pe fugă toți potențialii parteneri. Eforturile unei persoane de a te măguli sunt sortite eșecului pentru că tu ai grijă să îi spulberi orice speranță. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei