HOROSCOP

de Cuget Liber Joi, 05 Decembrie 2013 257
Berbec: Când te gândești câte oportunități ți-au scăpat printre degete parcă ai vrea să dai timpul înapoi și să nu te mai temi de ceea ce ar pu-tea fi. Ar fi bine să te concentrezi pe ce are prezentul de oferit.
Taur: Lipsa de curaj te caracterizează astăzi, astfel că orice ți se va propune va primi un refuz. Te temi de eșec, iar acest lucru aproape te paralizează.
Gemeni: Vrei să obții un mic favor din partea superiorilor așa că ești în căutarea celor mai eficiente metode pentru a le ajunge la inimă. Spui exact ce vor să audă și te implici în cele mai dificile sarcini.
Rac: Faptul că ești extrem de pesimist nu te ajută să te integrezi mai bine la locul de muncă, ba din contră atragi multe antipatii. Dacă ai fi cu mai mult chef de viață ai avea mai mult spor la muncă.
Leu: Cu cât te apropii mai mult de o persoană îți dai seama că ai foarte multe în comun cu ea. Cum chimia dintre voi este extrem de mare, parcă ai vrea să îi faci cunoștință cu cei din anturajul tău.
Fecioară: Ești mai melancolic decât de obicei și orice ai face nu reușești să scapi de starea nostalgică. Îți amintești niște momente trecute și chiar compari acțiunile de atunci cu cele de acum.
Balanță: De fiecare dată când încerci să îndrepți lucrurile față de o persoană cu care te-ai certat de numeroase ori lucrurile îți ies taman pe dos. Nu îți dai seama dacă este vina ta sau a celui din fața ta.
Scorpion: Te transformi în detectiv și stai pe urma persoanei iubite de parcă ai vrea să descoperi că face ceva ce nu ar trebui. Ai mare grijă cu astfel de activități, căci relația ți-ar putea fi pusă în pericol.
Săgetător: Vrei să ieși în evidență și asta chiar dacă trebuie să-i subminezi pe ceilalți. Colegii de muncă nu privesc cu ochi buni încercările tale de a fi apreciat de șefi.
Capricorn: Ai de trecut un test de prietenie și dacă nu ești suficient de abil vei rata un moment deosebit de important. Nu trebuie să dai uitării orice ține de viața socială.
Vărsător: Te așteptai la rezultate mai bune în urma unui proiect la care ai muncit cu mult drag. Cum șefii nu au apreciat la adevărata valoare începi să cauți vinovați pentru a justifica micul insucces.
Pești: Ți-ai urmărit cu maximă seriozitate scopurile, iar faptul că pe unele nu le-ai atins încă te cam debusolează. Deocamdată nu ai de ce să te lași pradă temerilor, iar cei din jur te asigură că ești pe drumul cel bun.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei