HOROSCOP

de Cuget Liber Joi, 13 Februarie 2014 231
Berbec: Este o zi a compromisurilor pentru tine. Relația cu partenerul este și ea destul de șubredă și ar fi bine să analizați cu atenție situația. 
Taur: Astăzi ești optimist, iar cei din jur te apreciază pentru cuvintele frumoase pe care le spui. O datorie mai veche pe care nu ai achitat-o revine în prim-plan, iar de data aceasta nu ai încotro și va trebui să o achiți. 
Gemeni: Te gândești neîncetat la o metodă de a câștiga bani în plus. Cei dragi te susțin în tot ceea ce faci și spre seară vei avea nevoie de sfatul unei persoane mai în vârstă. Nu uita să te mai și odihnești. 
Rac: Simți nevoia să te relaxezi, dar o treabă pe care nu ai avut timp să o duci la bun sfârșit nu mai suportă amânare. Cere ajutorul unui prieten pentru a pleca cât mai rapid în vacanța pe care o aștepți de multă vreme. 
Leu: Supărările de peste zi te împing să iei decizii nu tocmai inspirate și de aceea este indicat să te calmezi mai întâi. Vei vedea că lucrurile se rezolvă de la sine. 
Fecioară: Un prieten are mare nevoie de ajutor și ar fi bine să-ți faci timp pentru el. Poți primi cadouri de la cineva apropiat. Nu este timpul potrivit pentru investiții, pentru că s-ar putea să pierzi suma investită. 
Balanță: Este foarte greu să nu reacționezi atunci când cineva greșește față de tine. Impasibilitatea rămâne cea mai bună soluție și ar fi bine să nu te gândești la răzbunare. 
Scorpion: Dacă vei reuși să te detașezi un pic de situația care îți creează dis-confort, vei vedea că există multe soluții potrivite. Fă ceva mișcare pentru a te exterioriza, altfel riști să nu fii o companie plăcută. 
Săgetător: Aștepți de multă vreme rezultatele de la un examen sau de la un interviu. Succesul stă chiar după colț și nimic nu te împiedică să îți împlinești visele. Partenerul de viață îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie. 
Capricorn: Ca de obicei, te concentrezi în cea mai mare parte pe locul de muncă. Nu îți permiți să fii cu capul în nori sau să lași lucrurile să meargă de la sine. Nu te îngrijora mai mult decât este nevoie. 
Vărsător: Încerci să ajuți pe cineva fără ca acea persoană să-ți fi cerut ajutorul. Se prea poate să fii privit cu scepticism sau să fii refuzat. Nu te enerva, ci gândește-te că ceilalți își pot rezolva și singuri problemele. 
Pești: Vrei să faci o achiziție, dar fondurile tale sunt insuficiente. Mai ai ceva răbdare și poate nu va fi nevoie de un împrumut. Spre seară, primești un telefon de la prieteni și ar fi bine să nu refuzi invitația în oraș.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei