HOROSCOP

de Cuget Liber Marţi, 19 August 2014 175
Berbec: Dimineața sunteți nevoit să luați o decizie dificilă: vi se propune o colaborare avantajoasă, dar partenerul de viață nu este de acord să munciți în plus.
Taur: Reușiți să terminați cu bine o activitate importantă. S-ar putea să găsiți cu greu soluții la problemele familiei. Nu este momentul să cumpărați un obiect de valoare.
Gemeni: Azi aveți noroc și puteți să depășiți orice dificultate. Este o zi bună pentru examene și proiecte.
Rac: S-ar putea să întâmpinați greutăți în afaceri, din cauza colaborării dificile cu o femeie. Nu este cazul să vă îngrijorați, aveți capacitatea să depășiți această problemă.
Leu: La serviciu, sunteți perseverent și țineți neapărat să duceți la bun sfârșit o lucrare delicată. După-amiază, ar fi bine să acordați mai multă atenție celor tineri din familie.
Fecioară: Dimineață s-ar putea să nu mai plecați într-o călătorie în interes personal, din motive independente de dumneavoastră. Este mai bine așa, oricum aveați un program foarte încărcat.
Balanță: Partenerii de afaceri vă apreciază ideile originale și vă susțin inițiativele legate de o investiție. Profitați de acest context favorabil!
Scorpion: Intuiția vă ajută să aflați de ce și-a schimbat un prieten atitudinea față de dumneavoastră. Temperați-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvați nimic certându-vă!
Săgetător: S-ar putea să fiți nevoit să luați o de-cizie cu privire la asocierea într-o afacere. Sfaturile unei persoane cu experiență vă ajută să înțelegeți că avantajele financiare nu justifică timpul pierdut.
Capricorn: Vă dați seama că o femeie din anturaj vă invidiază. Nu este bine să provocați o discuție. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă discreție.
Vărsător: Relațiile cu partenerul de viață și cu prietenii sunt excelente. Vă recomandăm să fiți prudent în afaceri.
Pești: Primiți un cadou cu valoare sentimentală deosebită. S-ar putea să primiți și de la serviciu o importantă sumă de bani. Nu sunt recomandate călătoriile în interes personal.
(sursa: www.eastrolog.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei