HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014 2276
Berbec: Nu vă lăsați afectat de lipsa de corectitudine a cuiva din anturaj! Vă sfătuim să fiți prudent și să nu promiteți nimic dacă nu sunteți sigur că puteți să vă țineți de cuvânt.
Taur: Grație intuiției și sensibilității, puteți avea succes pe plan profesional și social. Profitați de acest moment favorabil! S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută.
Gemeni: Zi bună, mai ales pentru preocupări artistice. Intuiția și sensibilitatea vă stimulează creativitatea. Dacă aveți ocazia să începeți o nouă activitate, vă recomandăm să nu ezitați.
Rac: Dimineață simțiți nevoia să faceți o schimbare în casă. Va trebui să faceți mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viață. Vă sfătuim să vă organizați mai eficient.
Leu: Dimineață este po-sibil să survină evenimente neașteptate, care vă împiedică să vă respectați programul. S-ar putea să primiți musafiri din altă localitate sau să plecați dumneavoastră în vizită la rude.
Fecioară: Dimineață vă este imposibil să vă respectați programul. Ar fi bine să vă planificați treburile importante pentru altă dată. S-ar putea să vă întâlniți cu un fost coleg și să vă petreceți după-amiaza împreună cu el.
Balanță: Aveți succes în activitățile legate de cămin și în afaceri. Sunteți dornic să faceți schimbări în casă și pe plan financiar. Familia vă poate ajuta, dar trebuie să nu vă gândiți numai la dumneavoastră.
Scorpion: Aveți o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat la serviciu și acasă. Ambiția și ideile originale vă ajută să duceți totul la bun sfârșit. Relațiile cu cei din jur sunt excelente.
Săgetător: Intuiția vă ajută să rezolvați cu bine proble-mele de serviciu. Cu colegii de serviciu și șefii vă înțelegeți foarte bine, ba chiar vă susțin. După-amiază, s-ar putea să primiți vizita unor prieteni.
Capricorn: Astăzi pot avea loc schimbări în bine pe plan social și profesional. S-ar putea să fiți nevoit să plecați de urgență într-o delegație, unde veți putea rezolva și câteva probleme legate de casă.
Vărsător: Puteți să vă faceți planuri de viitor și să începeți noi activități. Aveți o sensibilitate mai mare decât de obicei. Vă simțiți foarte bine în compania prietenilor și a persoanei iubite.
Pești: Sunteți foarte optimist și aveți o imaginație de invidiat. Vă nemulțumește faptul că nu aveți fonduri suficiente pentru a începe o afacere.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei