HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 26 Ianuarie 2015 225
Berbec: Este posibil să luați o hotărâre importantă și definitivă, cu privire la ruperea unor relații. În viitor, se va dovedi că ați procedat corect.
Taur: Șefii vă apreciază seriozitatea și ideile constructive. Nu este exclus să fiți propus pentru o mărire de salariu. Puteți să faceți planuri pe termen lung și să investiți.
Gemeni: Dimineață aveți șanse să vă afirmați la ser-viciu. Din păcate, s-ar putea să vă atrageți invidia colegilor. Nu este exclus să aveți discuții cu persoana iubită, pentru că acordați prea multă atenție activității profesionale.
Rac: Este momentul să vă ocupați de situația financiară. Partenerul de viață vă susține și este convins că veți reuși. Aveți de semnat documente oficiale.
Leu: Sunt șanse să aranjați o colaborare avantajoasă, care să vă aducă venituri considerabile. Relațiile cu partenerul de viață urmează un curs ascendent.
Fecioară: Profunzimea ideilor și ambiția vă ajută în activitatea profesională și în afaceri. Rezolvați cu ușurință toate problemele de la serviciu sau din familie.
Balanță: Aveți posibilitatea să finalizați proiecte îndrăznețe, mai ales în domeniul afacerilor. Sunt șanse mari să evoluați pe plan profesional și social.
Scorpion: Zi prielnică schimbărilor importante pe plan profesional. S-ar putea să fiți propus pentru o plecare în străinătate, la un schimb de experiență sau un curs de perfecționare.
Săgetător: Pot apărea schimbări neașteptate în viața dumneavoastră. Aveți prieteni care vă susțin, la fel ca și familia. Este o zi favorabilă studiului, comunicării și călătoriilor de afaceri.
Capricorn: La serviciu, șefii vă apreciază ideile. Este posibil chiar să fiți premiat. După-amiază, s-ar putea să aveți mici probleme de sănătate.
Vărsător: Aveți toate șansele să rezolvați problemele financiare ale familiei. Sinceritatea vă ajută să vă consolidați relațiile și să vă faceți noi prieteni.
Pești: Aveți mai multe întâlniri de afaceri, care se vor dovedi fructuoase. Dimineață primiți o veste bună, din cauza căreia vă schimbați planurile pentru mâine.
(sursa: www.eastrolog.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei