HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 25 Iulie 2015 162
Berbec: Este un început promițător, motiv pentru care nu ar trebui să îți faci prea multe griji. Totul va depinde de tine și de capacitatea ta de a te adapta situațiilor mai puțin normale care se ivesc. Stai încrezător!
Taur: Puterea ta de convingere este cheia. Dacă un membru din grupul vostru se împotrivește unor idei care anunță o schimbare majoră, atunci este timpul să treci la treabă. Vei avea mult de tras cu respectivul.
Gemeni: Îți place noul tău statut și te obișnuiești destul de repede și cu programul aferent. Dacă intențiile tale vor fi înțelese ca atare, ai toate șansele să-i lași fără cuvinte pe cei care au de luat decizii.
Rac: Nu prea înțelegi cum stă treaba cu noile proiecte în care ești și tu implicat, dar ești gata să afli. Cei din jur sunt uimiți de faptul că iei asupra ta toată responsabilitatea din cadrul grupului. Chiar ai de gând să progresezi.
Leu: Distracția este la cote maxime în acest sfârșit de săptămână. Nu ai idee încotro te îndrepți, dar știi sigur că nu te-ai mai relaxat atât de tare de foarte mult timp. Gândul că urmează un examen important te dă peste cap.
Fecioară: Acționează cât mai poți, pentru că altfel nu vei avea șansa de a avansa. Ai aflat că ești favoritul numărul unu pentru acea funcție, fapt pentru care o atitudine pozitivă este tot ce ai nevoie acum.
Balanță: Nu mai lua de bune sfaturile pe care le primești cu atâta nonșalanță, pentru că nu toate te vor ajuta. Tu ești un om care pune în balanță lucrurile înainte de a lua decizii radicale. Așa să faci și acum!
Scorpion: Nu te lăsa intimidat de un ton ridicat pentru că violența verbală nu va rezolva niciodată nimic. Chiar dacă din dorința de a fi pe placul cuiva accepți unele compromisuri, nu transforma acest aspect în rutină.
Săgetător: Mulți oameni cu care intri în contact au numai cuvinte de laudă la adresa ta, fapt pentru care te simți plin de energie și gata de acțiune. Mare grijă însă la ce acte semnezi.
Capricorn: Este sfârșit de săptămână, iar invitațiile la dis-tracții vin pe bandă rulantă. Dar tu vrei doar să dormi și faci acest lucru fără a da prea multe explicații. Sănătatea ta este mai presus de orice altceva.
Vărsător: Imaginația te pune în dificultate, azi. Ești pus în postura de a stabili câteva reguli pentru un plan mai amplu, și faci acest lucru la foc automat. Chiar dacă sunt și voci care contestă vehement ceea ce tu spui, îți menții părerile cu orice preț.
Pești: Ai reușit să ajungi la mal, și acest lucru te face să ai mult mai multă încredere în propria persoană. Este greu pentru un om ca tine să se plângă că a obosit, dar iată că mai sunt și momente când cedezi. Dar îți vei reveni în doi timpi și trei mișcări.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei