HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 190
Berbec: Îți place să faci lucrurile cum trebuie, dar nu toată lumea este la fel. Motiv pentru care, foarte mulți vor încerca să îți găsească nod în papură și să te întoarcă din drumul tău. Nu ceda!
Taur: Chiar dacă susții sus și tare că faci ce vrei, deciziile tale sunt rezultatul unor convingeri nu foarte sănătoase, pe care le-ai de-prins din relația toxică cu un om pe care tu îl admiri. Ai mare grijă la consecințe.
Gemeni: Chiar dacă ai trăit multe dezamăgiri în raport cu beneficiile, relația în care ești implicat te împlinește la nivel emoțional, ceea ce este perfect pentru psihicul tău. Stabilitatea îți face bine.
Rac: Confortul fizic și psihic nu fac casă bună cu performanța. Succesul se obține prin muncă multă și, corelând totul cu un curaj ieșit din comun, poți muta munții din loc. Ești pe drumul cel bun.
Leu: Ai mare încredere în acea persoană care ți-a promis luna de pe cer, dar fii foarte precaut la promisiunile gratuite. Mai mereu, în spatele unor vorbe promițătoare se ascund intenții nu tocmai bune.
Fecioară: Uneori, trebuie să accepți faptul că lucrurile care nu pot fi schimbate trebuie acceptate și nu negate. Se spune că viața ne oferă mereu aceleași lecții până le învățăm. Așadar, ține cont de acest aspect.
Balanță: Cu sănătatea nu ești deloc în regulă. Este foarte important să ai mare grijă cum să abor-dezi problema și cum faci anunțul, pentru că cei dragi vor putea suferi o adevărată dramă gândindu-se la starea ta.
Scorpion: Gândurile tale nu se materializează și frustrările ating nivelul maxim. Dar dacă vei analiza cu mai multă atenție situația, vei observa că de fapt nu prea faci mare lucru cu viața ta, dar ai așteptări imense.
Săgetător: Echilibrează balanța în favoarea ta pentru că riști să devii patetic. Te interesează atât de tare de ceilalți încât ai fi în stare să faci totul ca lor să le fie bine și ție nu. Ai mare grijă și de sentimentele tale.
Capricorn: Ești atât de capricios și nehotărât încât i-ai exasperat pe cei din jur. Tu crezi că atitudinea ta este una bună, dar vei vedea, foarte curând, că cei din jur contestă vehement acest lucru.
Vărsător: Entuziasmul tău de a face lucrurile cum trebuie nu a dispărut nici acum. Cei din jur au mare grijă să nu-ți taie elanul, mai ales că atitudinea ta de lider îi ajută și pe ei. Planurile îți merg ca pe roate.
Pești: Ești pe val, deoarece o idee mai veche a fost readusă în prim-plan și ai reușit, cu un minim efort, să te faci remarcat și să arăți că poți fi mai mult decât un simplu angajat. Vei crește repede în ochii șefilor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei