HOROSCOP

de Cuget Liber Marţi, 10 Noiembrie 2015 255
Berbec: Primești pe neașteptate o veste care te va da peste cap. Nu vei avea idee încotro s-o iei, pentru că totul s-a întâmplat mult prea repede. Ușor, ușor, vei găsi calea cea mai bună să ieși din impas.
Taur: Uneori este mai bine să taci și să faci. Cei din jur, și mai ales colegii de la locul de muncă, vor să vadă fapte, nu doar laude. Chiar dacă îți va fi greu, ai mare grijă să nu lași pe nimeni deoparte.
Gemeni: Fă-ți treaba ca la carte și apoi alege-ți cea mai bună cale pentru a-ți duce la bun sfârșit cele începute. Chiar dacă nu ai încredere în tine, nu uita că ești capabil de multe lucruri bune.
Rac: Te plângi prea mult, dar asta nu înseamnă că fugi de responsabilități. Ideile tale sunt originale, fapt pentru care aprecierea vine exact din partea acelor persoane care chiar sunt interesate de munca ta.
Leu: Ești un om puternic, dar uneori chiar și tu treci prin clipe foarte grele. Te îndoiești foarte mult de iubirea partenerului de viață, și parcă ai vrea mai multe dovezi de afecțiune.
Fecioară: Veștile bune sunt ca un drog pentru tine. Te alimentezi din ele. Iar atunci când lipsesc, pur și simplu ești la pământ. Ar trebui să înveți să accepți acele lucruri pe care îți va fi greu să le schimbi.
Balanță: Șansele tale de a fi mai aproape de familie sunt aproape nule. Noul loc de muncă te face să te gândești de două ori mai mult la cei din jurul tău, pe care îi vezi oricum foarte rar.
Scorpion: O problemă de sănătate cu care se confruntă un membru al familiei te pune pe jar. Vrei să faci tot posibilul să rezolvi situația, mai ales că ai această datorie morală.
Săgetător: Nu accepți complimente de la un om care, cu ceva timp în urmă, trâmbița tot soiul de vorbe urâte despre tine. Preferi să păstrezi distanța, și bine faci. Se vede că ești un om dintr-o bucată.
Capricorn: Este mare lucru faptul că ai reușit să ierți o persoană care ți-a greșit mult în trecut. Ești un exemplu de urmat. Pentru
tine, iertarea este cel mai bun tratament.
Vărsător: Fericirea ta vine din lucruri mărunte și știi să te bucuri de ceea ce ai. Nu te interesează nimic din ce spun cei din jur, tot ce contează pentru tine este doar părerea șefilor.
Pești: Echilibrul de care dispui se datorează unei întâlniri care te-a pus pe gânduri. Ai realizat că ești chiar foarte bogat, și că ai ceea ce alții și-ar dori. Și nu ne referim la lucrurile materiale. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei