HOROSCOP

de Cuget Liber Marţi, 16 Februarie 2016 202
Berbec: Discreția nu este punctul tău forte, dar vei face un efort pentru a nu lăsa impresia că ești prea libertin. Cu toate că banii îți cam lipsesc, decizi să investești, suma de care dispui, într-o afacere de familie.
Taur: Este greu de crezut că un om ca tine se face de râs într-o situație nu tocmai grea. Dar iată că ai și tu momentele tale de slăbiciune. Este normal să se mai întâmple și așa.
Gemeni: Ziua de azi se anunță încărcată. Te ancorezi într-un program care te va pune la pământ. Ai mare grijă de sănătatea ta, căci nimeni nu te va ajuta așa cum o poți face singur.
Rac: Ai marele noroc că cei din jur te înțeleg perfect în toate problemele de care suferi. Și te ajută să treci peste obstacole. Este greu de crezut că vei avea nevoie de ajutor, deoarece tu ești un om de încredere.
Leu: Cu sănătatea stai cam prost și totul este din vina ta. Pui la suflet mult prea multe răutăți, fără să te gândești că toate vor avea un impact negativ asupra ta.
Fecioară: Responsabilitățile nu te sperie, pentru că sunt un semn de maturitate. Tu ești un om trecut prin viață, motiv pentru care faci față cu succes tuturor aspectelor mai puțin plăcute.
Balanță: Sunt anumite reguli pe care ești obligat să le res-pecți fără abateri, chiar dacă nu ești de acord cu ele. Indicat ar fi s-o iei treptat, să înțelegi de unde vin nemulțumirile tale, după care să rezolvi acele lucruri.
Scorpion: Ești dispus să faci sacrificii enorme pentru ca-rieră, dar nu uita că în joc este viața ta. Mai devreme sau mai târziu vei ajunge la concluzia că lucrurile sunt efemere și nu merită o atenție sporită.
Săgetător: Primești complimente de la o persoană care te place, dar nu înțelegi de unde și până unde s-a legat acea conexiune între voi. Indicat ar fi să trăiești clipa.
Capricorn: Ești cu capsa pusă mai mereu. Și dacă cei din familie te înțeleg și nu te critică, nu la fel se va întâmpla cu colegii de muncă. Identifică sursa supărării lor și împacă-i.
Vărsător: Încearcă să iei lucrurile ca atare și să nu mai încerci să le schimbi după bunul plac. Poate că uneori este bine să mai asculți și sfaturile celor din jur, nu numai pe cele pe care ți le dai singur.
Pești: Îți găsești o nouă pasiune care te va ține în priză. Aveai nevoie de ceva care să te scoată din starea de plictiseală. Ai mare grijă cu cine colaborezi, căci se anunță o zi mai puțin favorabilă contractelor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei