HOROSCOP

de Cuget Liber Miercuri, 27 Aprilie 2016 230
Berbec: Ziua începe foarte bine, pentru că primești o veste care te bucură și care te impulsionează să începi să faci mai multe pentru tine. De obicei, te cam lași pe locul doi. Ar fi cazul să schimbi macazul.
Taur: Te afli într-un moment de cotitură, motiv pentru care încerci să fii foarte atent cu deciziile pe care le iei. Riști să pierzi tot ce ai agonisit până acum dacă, din neglijență, nu citești ce semnezi.
Gemeni: Faci tot posibilul să schimbi în bine deciziile mai puțin favorabile luate de un coleg de serviciu în numele tău. Ți-a fost ca o lecție acest incident, de acum încolo vei hotărî singur în ce tabără te situezi.
Rac: Faci haz de necaz după ce un om din anturajul tău lansează un zvon despre tine, care nu îți face onoare. Dar tu ești atât de zen astăzi, încât trăiești într-un balon de fericire și nimic nu te mai poate întoarce din drum.
Leu: Ai cunoștințe vaste într-un domeniu pe care puțini îl stăpânesc. Vrei să îți deschizi o afacere, dar nu ai susținerea financiară necesară. Însă banii vor veni în scurt timp.
Fecioară: Faci pe victima într-o problemă care nu te vizează în mod direct, dar, cum îți place ție să fii în centrul atenției, vei face din țânțar armăsar. Cei care cunosc cum stau lucrurile de fapt, nu vor privi cu ochi buni gesturile tale.
Balanță: Intențiile tale sunt bune, nimeni nu contestă asta. Totuși, sunt și voci care încearcă să te denigreze, căci invidia și răutatea sunt la cote maxime, azi. Ferește-te să-ți spui nemulțumirile cui nu trebuie.
Scorpion: Ai obținut punctaj maxim pentru un post pe care ți-l dorești de foarte mult timp. Acum este momentul să îți deschizi mintea și să faci lucrurile în ritmul tău.
Săgetător: Vizitele rudelor îți dau planurile peste cap, iar acest lucru te supără tare. Ai fi vrut să ai mai mult timp pentru tine, să te relaxezi sau să te distrezi. Ai grijă, totuși, la tonul vocii, căci riști să jignești fără intenție.
Capricorn: Ești plin de nemulțumiri, fapt pentru care faci o listă și o vei prezenta persoanelor cu simț de răspundere. Spre mirarea ta, rezolvarea va veni în doi timpi și trei mișcări. Te vei descurca fără vreun ajutor extern.
Vărsător: Ai prea mult timp liber și începi să îți suspectezi partenerul de viață de tot soiul de lucruri nu tocmai plăcute. Ar fi cazul să vorbești deschis, să îi spui ce te deranjează, pentru că doar așa poate înțelege că treci prin etape nu tocmai ușoare.
Pești: Boala ta a ajuns la un stadiu destul de avansat, fapt pentru care ar trebui să nu mai amâni plecarea către un doctor bun. Fă-ți bagajele și încearcă să nu intri în panică. Totul se va rezolva conform dorințelor tale.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei