HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 03 Iunie 2016 212
Berbec: Vei fi cufundat în propriile probleme, dar șansele ca totul să se rezolve în favoarea ta sunt mari. La slujbă vei putea finaliza un proiect complicat, la care vei avea de colaborat cu mai mulți colegi.
Taur: În ceea ce privește relația cu ființa iubită, încear-că pe cât posibil să nu te implici în discuții în contradictoriu. La serviciu se anunță o promovare.
Gemeni: Ai o tendință spre impulsivitate, ceea ce te poate aduce în situația de a avea conflicte cu cei apropiați. Va fi mare agitație în familie pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun.
Rac: Nu încerca să-ți impui punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieși așa cum îți dorești. Șansa ta de a câștiga bani există, dar este legată de drumuri.
Leu: Va trebui să depui un efort susținut dacă dorești ca rezultatele să te satisfacă pe deplin. Chestiunile profesionale vor fi priori-tare, căci este posibil să aibă loc schim-bări în cadrul instituției la care lucrezi.
Fecioară: N-ar fi exclus nici să ți se repartizeze noi responsabilități, semn că superiorii îți apre-ciază eforturile. La sfârșitul zilei vei avea parte de o surpriză plăcută.
Balanță: În această zi vei face cheltuieli peste așteptări în compania persoanei iubite. Contractul cu străinătatea te va favoriza din toate punctele de vedere.
Scorpion: Ai putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu te aștepla la aprecieri din partea conducerii.
Săgetător: Capacitatea ta de concentrare va atinge un maxim, iar deciziile pe care le vei lua în aceste zile își vor demonstra în scurt timp eficiența.
Capricorn: Colegii te vor susține în tot ce dorești să întreprinzi și acest lucru îți va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase și își vor arăta în scurt timp eficiența.
Vărsător: Capacitățile tale mentale vor atinge un maxim, astfel încât vei reuși să găsești soluții la cele mai dificile dintre problemele cu care te confrunți.
Pești: La serviciu dorești să te afirmi cu orice preț și acest lucru îți poate crea mici neînțelegeri cu colegii. Șefii îți vor aprecia propunerile și n-ar fi exclus să mai apeleze și altă dată la sugestiile tale.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei