Horoscop

de Cuget Liber Marţi, 08 Noiembrie 2016 242
Berbec: Ziua începe cu agi-tație. Familia are nevoie de tine, iar de la locul de muncă nu poți lipsi sub nicio formă. Dar imaginația te va ajuta să aranjezi lucrurile în favoarea ta, astfel încât să repartizezi timpul exact așa cum ai nevoie.
Taur: Uneori, ai nevoie de o singură secundă pentru a lua o decizie perfectă. Vei da dovadă de perspicacitate și tenacitate, motiv pentru care te vei califica pentru o funcție de top.
Gemeni: Norocul îți surâde de fiecare dată când ai încredere în tine, dar mare atenție! Nu te mai încrede în oamenii care nu dau semne că îi interesează munca ta. Sfatul nostru este să ai o discuție serioasă cu fiecare subiect în parte.
Rac: Ține minte că oamenii nu se schimbă cât ai zice pește, și mai mult decât atât nu vor muta un pai dacă nu au o motivație personală să facă acest lucru. Sfatul nostru pentru tine este să ai răbdare cu cei din jur.
Leu: Ai în față un om care a trecut prin multe obstacole până să ajungă victorios, și care acum se află într-un mare impas. Dar va lupta cu toată dăruirea să obțină cea mai bună versiune a situației. Este vorba despre tine!
Fecioară: Te temi pentru sănătatea celor din jur, motiv pentru care inițiezi adevărate campanii prin care să îi înveți diverse lucruri care să îi ajute să se mențină sănătoși. Intențiile tale sunt bune, dar nu vor avea ecou.
Balanță: Înainte de toate, ești om. Și nu trebuie să scapi din vedere acest lucru, pentru că uneori ai un comportament care cam lasă de dorit. Tu știi foarte bine că lucrurile nu sunt albe sau negre.
Scorpion: Șansele de a avea un viitor alături de actualul partener de viață sunt nule. Nu te întrista, căci soarta îți pregătește ceva mult mai bun, care să rezoneze cu așteptările tale.
Săgetător: Spiritul critic nu te-a trădat niciodată. Ai știut când să spui ce te doare, iar acest lucru va aduce un beneficiu de zile mari. Poate fi vorba de cineva care îți va oferi un loc de muncă, sau mai bine, te vei alege cu un partener de viață, pe viață.
Capricorn: Aștepți confirmări și validări de la cei din jur, care ar face orice să te vadă la pământ. Chiar dacă sună tragic, acesta este adevărul. Este în natura omului ca uneori să fie invidios. Cel mai bine acționezi conform intuiției tale.
Vărsător: Din prea multă grijă pentru cei din jur omiți că lucrurile pe care le faci nu sunt întotdeauna cea mai bună soluție pentru anumite probleme. În primul rând, trebuie să încerci să fii mult mai realist.
Pești: După muncă și răsplată, așa cum spune o vorbă din popor. Ești de acord, tocmai din această cauză alegi să muncești contra cost. Știi că dacă îți faci treaba cum se cuvine ești remunerat corespunzător.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei