Horoscop

de Cuget Liber Marţi, 22 Noiembrie 2016 244
Berbec: Astăzi se anunță o zi plină de tensiuni și ai tendința să îți verși nervii pe cei cu care colaborezi. Dar ei te cunosc și își dau seama că treci printr-o perioadă rea.
Taur: Ai rămas în urmă cu somnul, iar acest lucru se traduce prin apatie și stare generală proastă. Singurul lucru care te va ajuta este odihna temeinică.
Gemeni: Te sustragi de la anumite treburi casnice, spre disperarea partenerului de viață. Nu este genul tău să fii un om ordonat, dar măcar de dragul celui de lângă tine ai putea să depui un minim efort.
Rac: Te dai de gol într-o problemă pe care ai încercat să o ascunzi mult timp, dar acest lucru nu te va întoarce din drumul tău către succes. Chiar dacă vor exista voci care să conteste secretomania ta, nu băga în seamă. Unele răutăți sunt făcute doar să te descurajeze.
Leu: Ești un om puternic, echilibrat, centrat pe lucruri cu adevărat serioase. Asta până când un eveniment special te va scoate din starea ta. Este de apreciat faptul că ajuți fără să ți se ceară, ceea ce mai rar se întâmplă.
Fecioară: Te simți un om norocos, după ce o veste bună îți înseninează ziua. Nu este cazul să devii emotiv, trebuie să înveți să-ți controlezi emoțiile cum știi tu mai bine. Nu te pune cu cei mai puternici ca tine!
Balanță: Ziua începe cu o veste care te va întrista, dar nu este cazul să cazi în depresie. Toate lucrurile au o rezolvare, iar tu ești un om care mereu a știut să convertească o situație grea într-una frumoasă.
Scorpion: Chiar dacă vocea familiei este peste vocea ta, nu trebuie să te dai bătut. Uneori, este necesar doar să stai deoparte și să privești cum stau lucrurile.
Săgetător: Problemele tale de sănătate au devenit din ce în ce mai grave, motiv pentru care nu trebuie să mai amâni anumite inves-tigații. Totul este bine când se termină cu bine, și vei simți acest lucru chiar pe pielea ta.
Capricorn: Ai șansa de a revedea pe cineva din trecut, dar programul tău mult prea aglomerat îți dă totul peste cap. Te vezi pus în situația de a amâna totul, pentru că locul de muncă primează mereu și în orice situație.
Vărsător: Ai câteva regrete, dar nu este ceva de speriat. Trebuie doar să înveți să te relaxezi mai mult și să nu mai pui la suflet răutățile celor din jur, pentru că de multe ori nu au o bază bine conturată.
Pești: Zvonurile care apar pe parcursul întregii zile sunt menite să te scoată din starea ta de fericire. Nu vor reuși, pentru că tu ești un om atât de puternic pe plan psihic, încât nimic nu pare să te doboare. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei