Horoscop

de Cuget Liber Miercuri, 07 Decembrie 2016 234
Berbec: Energie la maxim, astăzi, datorită timpului petrecut cu familia. Ești plin de voie bună și acest lucru se vede în tot ce faci. Oamenii din jurul tău te consideră sursa lor de energie, iar tu ești plin de viață.
Taur: Astăzi ai timp pentru tine. Chiar dacă este mijlocul săptămânii, nimic nu te împiedică să te relaxezi sau să te ocupi de lucrurile bune pentru sufletul tău. Nu schimba direcția de mers, căci ești acolo unde trebuie.
Gemeni: Te complaci într-o situație ce pare fără ieșire… inițial. Nu contează cât de greu este drumul până la destinație, tu ai curajul să faci pași mari în acea direcție. Și bravo ție, căci răsplata va fi pe măsură.
Rac: Ești în pragul unei situații care pare ireală. Dar vei face față cu brio. Dar mare grijă la consecințe! Vor apărea critici, dar vor trece la fel de repede cum au apărut.
Leu: Ești un om puternic, deci nu ar trebui să te lași doborât tocmai de situația neplăcută prin care treci în aceste momente. Este dreptul tău să fii supărat pe cei care te-au neglijat, dar nu lăsa ca acest lucru să te deturneze de la activitățile care îți aduc ție beneficii și bucurii.
Fecioară: Ai toate motivele ca azi să zâmbești de la primele ore ale dimineții și până adormi. Motivul este simplu: veștile bune vor curge pe bandă rulantă. În rest, este o zi ca oricare alta.
Balanță: Ai primit o propunere care nu numai că ți se pare ridicolă, dar nici nu corespunde muncii tale. Ideea este că te cam temi să le spui celor din jur părerea ta justă, de teamă să nu fii criticat și chiar exclus. Ia-ți inima în dinți și fă exact ce simți.
Scorpion: Nu are rost să dezgropi trecutul pentru că lucrurile care s-au petrecut au avut scopul lor bine determinat. Ai învățat să fii puternic, indiferent de situația care se ivește, iar acest lucru te va ajuta și în perioada următoare.
Săgetător: Ai lumea la picioare și asta datorită perseverenței tale. Ai dat dovadă de mult interes pentru domeniul de activitate și mai ales pentru câteva acțiuni care te-au ajutat să crești și să te faci remarcat.
Capricorn: Ai tendința să minimalizezi toate gesturile frumoase pe care partenerul de viață le face pentru tine. Nu ai habar cum o să ieși dintr-un bucluc, dar speri că nu va fi chiar atât de greu precum pare.
Vărsător: Pornești de la ideea că în viață primești ceea ce meriți, motiv pentru care încerci pe cât posibil să fii un om bun, care să ajute la nevoie. Din păcate, însă, nu întotdeauna lucrurile ne ies după bunul plac.
Pești: Minunile se întâmplă în fiecare zi, chiar dacă tu nu vrei să recunoști. Sunt lucruri pentru care ar trebui să fii mulțumit și aspecte pe care într-adevăr trebuie să le schimbi.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei