Horoscop

de Cuget Liber Joi, 08 Iunie 2017 249
Berbec: Nu trebuie să îi judeci atât de aspru pe cei din familie, la urma urmei nu sunt ei singurii vinovați pentru situația în care te afli. Încearcă mai bine să rezolvi problemele cu calm.
Taur: Ai un spirit de lider, dar acest lucru nu te ajută prea mult. Tu încerci să faci ca totul să meargă bine, dar cineva îți bagă bețe în roate și planurile sunt date peste cap. Găsește vinovatul!
Gemeni: Debusolarea se poate citi ușor pe chipul tău, nu trebuie să dai prea multe detalii despre acest aspect. Dacă începutul de zi este obositor, seara vei fi într-o formă perfectă.
Rac: Nu este de mirare că intuiția te ajută să îți rezolvi toate problemele de familie. Reușești să anticipezi cu brio problemele celor din jur și ești un om altruist.
Leu: Cei apropiați văd în tine un adevărat model de viață. Îți urmează sfaturile, gesturile și te laudă zi de zi. Te simți bine în această postură.
Fecioară: Cheful de muncă te-a lăsat baltă astăzi, când aveai atâta nevoie. Regreți că în ultimele zile ai pus petrecerile pe primul plan.
Balanță: Nimic nu te mai mulțumește. Consideri că ești foarte bun în ceea ce faci, dar că munca ta rămâne fără o răsplată pe măsură. Vei vedea contrariul.
Scorpion: Unii așteaptă cu nerăbdare să iei decizii în locul lor, tocmai pentru că tu ești responsabil și știi să îți asumi consecințele propriilor acțiuni. Așa i-ai obișnuit.
Săgetător: Pe plan financiar stai perfect, dar ce vei face cu cel sentimental? Vestea că partenerul de viață va pleca într-o delegație te dă peste cap și este principalul motiv al tristeții tale.
Capricorn: Devii irascibil la aflarea veștii că circulă tot soiul de bârfe despre tine. Nu mai accepți complimente și nici noi prietenii.
Vărsător: Nu reușești să îți revii deloc din starea de agitație cu care te-ai confruntat în ultimul timp. Ți-ar prinde bine câteva zile de vacanță.
Pești: Mintea nu îți stă la probleme și alte aspecte ce implică responsabilitate. Se pare că fluturașii din stomac sunt de vină. Starea de euforie te dă de gol: te-ai îndrăgostit.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei