Horoscop

de Cuget Liber Luni, 28 August 2017 277
Berbec: Se pare că la serviciu nu prea aveți spor la treabă și nu reușiți să vă mulțumiți șefii. Vă sfătuim să nu vă ambiționați să terminați o lucrare pretențioasă.
Taur: Nu prea reușiți să vă stabiliți o listă de priorități. Pe de o parte, ar trebui să terminați o lucrare importantă, iar pe de altă parte, sunteți presat de o problemă financiară. 
Gemeni: Dimineață sunteți exagerat de optimist și intenționați să cereți o mărire de salariu. Este puțin probabil să aveți câștig de cauză, bă s-ar putea chiar să vă alegeți cu sarcini suplimentare.
Rac: O problemă de natură sentimentală vă strică buna dispoziție și este posibil să deveniți morocănos. Puteți avea succes pe plan profesional, însă numai dacă depuneți un efort deosebit.
Leu: S-ar putea să rămâneți fără bani din cauza unor reparații urgente în casă. Cel mai mult vă supără faptul că nu mai puteți pleca într-o călătorie.  
Fecioară: Vă bate gândul să porniți o mică afacere. Puneți la punct toate detaliile, înainte de a trece la acțiune! 
Balanță: Nu reușiți să faceți ce v-ați propus, din cauza obstacolelor care vă apar în cale. Nu dați vina pe membrii familiei pentru nereușitele de azi! Pur și simplu, simțul practic vă lipsește aproape total.  
Scorpion: S-ar putea să nu vă iasă toate planurile așa cum doriți. Un prieten vă propune să colaborați într-o afacere de pe urma căreia puteți câștiga bine. 
Săgetător: Sunteți pus în situația de a lua o hotărâre importantă. Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi prețioase. Nu stați prea bine cu simțul practic, dar familia vă susține.
Capricorn: Dimineață s-ar putea sa aveți o mică problemă sentimentală. Cu o vorbă bună, puteți dezamorsa ușor o situație tensionată.
Vărsător: Sunteți destul de confuz și aveți puține șanse să porniți afacerea pe care o planificați. Vă sfătuim să nu insistați. Ar fi bine să vă limitați la activități de rutină. 
Pești: S-ar putea să îi reproșați partenerului de viață că a cheltuit prea mult. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să fiți mai flexibil. 
(sursa: www.eastrolog.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei