Horoscop

de Cuget Liber Luni, 12 Februarie 2018 207
Berbec: Se pare că sunteți agitat din cauza unor probleme financiare. Încercați să vă calmați, pentru că altfel riscați să aveți probleme la serviciu.
Taur: Este luni, așa că s-ar putea ca relațiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitație pe care o aveți de dimineață. Dacă doriți să faceți investiții pe termen lung, vă recomandăm să mai așteptați.
Gemeni: S-ar putea să plecați într-o delegație. Nu sunteți în cea mai bună dispoziție și aveți tendința să exagerați. Încercați să nu vă susțineți cu încăpățânare punctul de vedere!
Rac: Dimineață s-ar putea să vă schimbați programul din cauza unor probleme familiale. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar îmbunătăți simțitor situația financiară.
Leu: Nu încercați să cereți astăzi o mărire de salariu, chiar dacă sunteți convins că o meritați! Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină, care nu necesită prea multă concentrare.
Fecioară: Dimineață s-ar putea să vă sune o rudă și să vă anunțe că vine în vizită. Evitați discuțiile aprinse cu partenerul de viață.
Balanță: Astăzi s-ar putea să nu fiți prea inspirat și nici prea comunicativ. Evitați întâlnirile de afaceri și călătoriile, pentru că sunteți predispus la greșeli!
Scorpion: Se pare că nu vă simțiți în apele dumneavoastră, tocmai acum, când aveți multe de rezolvat. Nu vă asumați riscuri importante!
Săgetător: Dimineață s-ar putea să vă indispună un telefon primit de la o rudă. Este posibil să fiți nevoit să plecați într-o călătorie.
Capricorn: Aveți tentația să începeți mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să nu fiți nerăbdător. Nu vă faceți iluzii cu privire la bani, pentru că azi sunt puține șanse să-i obțineți.
Vărsător: Dimineață s-ar putea să fiți indispus din cauza dificultăților financiare. Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul, indiferent ce se întâmplă.
Pești: Încercați să fiți mai atent la cheltuieli! Ca să evitați o ceartă cu partenerul de viață, vă sfătuim să vă consultați înainte de a merge la cumpărături.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei