Horoscop

de Cuget Liber Vineri, 20 Aprilie 2018 216
Berbec: S-ar putea ca cei din jur să nu aprecieze ideile pe care le expuneți, dar asta nu vă descurajează. Spre seară, o veste bună vă schimbă perspectiva asupra unei probleme mari cu care v-ați tot confruntat. 
Taur: Evenimente neprevăzute vă determină să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o delegație. Cei din familie nu văd cu ochi buni acest aspect. 
Gemeni: S-ar putea să nu intrați nici azi în posesia unor bani pe care trebuia să îi primiți zilele trecute. Amânarea unei călătorii planificate mai demult vă poate afecta relațiile sentimentale. 
Rac: Sunteți cu capul în nori și s-ar putea să pierdeți din vedere probleme importante. Vă recomandăm să nu începeți proiecte noi. 
Leu: S-ar putea să fiți indispus din cauza unui eșec în afaceri sau a unei discuții în contradictoriu cu un prieten. Relațiile cu persoana iubită pot deveni încordate. 
Fecioară: Vă recomandăm să vă amânați vizitele planificate pentru azi. S-ar putea să nu decurgă întocmai cum ați dori. Împreună cu partenerul de viață, puteți să faceți planuri în legătură cu locuința. 
Balanță: S-ar putea să aveți o neînțelegere cu persoana iubită și să plecați într-o excursie cu prietenii. Vă sfătuim să nu hotărâți nimic astăzi în privința relațiilor sentimentale. 
Scorpion: Dimineață sunteți dezamăgit de un partener de afaceri în care ați avut mare încredere. Nu puneți la suflet! Aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți. 
Săgetător: S-ar putea ca o dispută cu o femeie mai în vârstă din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebați dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur. 
Capricorn: Este posibil ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform așteptărilor. Nu vă descurajați! Pur și simplu, azi nu este o zi bună pentru afaceri. 
Vărsător: Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă relaxați. Dimineață aveți de gând să cheltuiți o sumă importantă, dar nu este un moment favorabil investițiilor sau cheltuielilor mari! 
Pești: Nu este momentul să începeți noi activități. S-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții și să aveți parte de o dezamăgire. Dimineață sunteți cam visător și aveți tendința să neglijați probleme importante.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei