Horoscop

de Cuget Liber Sâmbătă, 27 Octombrie 2018 265
Berbec: Începeți ziua agitat și nervos fiindcă aveți nevoie de o sumă mare de bani. Sunteți predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave.
Taur: Începeți să resimțiți oboseala acumulată. Dacă veți continua să munciți în acest ritm, riscați să aveți mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntați cu o problemă financiară.
Gemeni: Se pare că vă treziți indispus și sunteți irascibil toată dimineața. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, s-ar putea să declanșați un conflict de zile mari.
Rac: În cursul dimineții primiți o veste neplăcută, care vă strică buna dispoziție și vă obligă să vă schimbați programul. Sunteți nevoit să plecați într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viață.
Leu: Astăzi ar fi bine să nu vă asumați niciun risc. Starea de nervozitate pe care o resimțiți vă poate afecta pe toate planurile. Vă sfătuim să nu vă deplasați cu autoturismul.
Fecioară: Aveți de rezolvat multe probleme pe care le tot amânați de câteva zile. În cursul dimineții sunteți cam agitat, pentru că nu știți de unde să începeți.
Balanță: Vă sfătuim să evitați călătoriile lungi și vizitele prelungite. Ar fi bine să vă limitați la activități de rutină și să acordați mai mult timp odihnei.
Scorpion: În cursul dimineții primiți o veste neplăcută de la șeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. Nu vă manifestați nervozitatea, e weekend totuși.
Săgetător: Aveți reușite pe plan profesional, dar cu prețul unor ore de muncă suplimentare. Atenție la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră.
Capricorn: S-ar putea să aveți discuții dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-și achite o datorie.
Vărsător: Dacă plecați într-o călătorie, fiți prudent și nu vă grăbiți! Există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneți de putere de convingere.
Pești: Dimineața, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptați invitația, s-ar putea ca relațiile parteneriale să se tensioneze și chiar să aveți o discuție aprinsă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei