Horoscop

de Cuget Liber Marţi, 24 Septembrie 2019 153
Berbec: Poziția de persoană responsabilă de bunăstarea altora aduce cu sine o anumită presiune, dar are și beneficii importante pentru tine.
Taur: Dacă ai fost suficient de atent la schimbările prin care treci ca om, ai putut vedea că îți construiești o nouă identitate, zi de zi, pas cu pas.

Gemeni: Ai ocazia să descoperi laturi ale firii tale care îți erau străine până acum sau pe care le-ai văzut foarte rar. Interacțiunea cu partenerii de orice fel va aduce aceste ocazii.

Rac: Te ocupi de tine și bine faci, orice efort de descoperire și explicare a problemelor care duc la poveri psihologice îți va aduce beneficii importante.

Leu: Vrei asigurări, de la toți cei cu care ți se intersectează interesele, că îți vor fi respectate condițiile și vei primi ce ți se cuvine. Pe undeva s-a strecurat o exagerare.

Fecioară: Ai nevoie de echilibru, dar nu de unul rațional, autoimpus, ci unul care să fie rezultatul înțelegerii profunde a nevoii de armonie, în special în relațiile cu cei dragi.

Balanță: Îți construiești un nou viitor, pe baza achizițiilor mai vechi sau mai noi. Speranța nu este suficientă, dar te poate ajuta să ții la distanță îndoielile distructive.

Scorpion: Este esențial să cauți informațiile care îți sunt necesare și să apelezi la ajutorul celor din anturaj, dar să nu te grăbești cu concluziile.

Săgetător: Se poate spune că îți cauți locul în familie și în societate, în funcție de aprecierea de care te bucuri. Ar fi bine să nu neglijezi criticile constructive care vin de la apropiați.

Capricorn: Ai nevoie de o bază sănătoasă pentru viitor, dar aceasta nu se poate construi plecând de la niște sentimente negative, temeri și alte emoții asemănătoare.

Vărsător: Vei primi ajutorul de care crezi că ai nevoie de la un prieten, dar vei vedea că efortul de bază tot tu trebuie să îl faci, aici nu te mai poate ajuta nimeni.

Pești:  Pot să apară blocaje în comunicare, mai ales cu cei dragi, și de aici să ajungi la o stare conflictuală care se va insinua în toate interacțiunile, fără să îți dai seama.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei