HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 12 Iunie 2020 133
Berbec: Vă amenajați un spațiu pentru studiu sau de lucru acasă și-l dotați cu tot ce trebuie. Se poate amâna o întâlnire cu grupul de prieteni, pentru că apare ceva neprevăzut.
Taur: Bine ar fi să apreciați la justa lor valoare niște obiecte pe care vreți să le cumpărați, să nu dați pe ele mai mult decât fac. O să definitivați o situație și cel mai bine ar fi să verificați de două ori.
Gemeni: E momentul să vă bazați pe forțele proprii și să-i luați pe prieteni așa cum sunt, să nu-i judecați prea aspru și să nu așteptați vorbe mari de la ei sau vreun ajutor, chiar dacă vi l-au promis.
Rac: Poate dați o fugă pe undeva să luați aer, să mai vedeți peisaje și oameni cu care nu v-ați mai întâlnit cine știe de când. O să vă dați întâlnire cu cineva care vă propune un extra job.
Leu: O să vă dați osteneala să mai faceți și treaba pe acasă, cu toate că vă simțiți poate obosiți, dar vreți să vă simțiți cu toții bine. Se recomandă să fiți ceva mai cumpătați cu banii.
Fecioară: Ar fi minunat să nu vă pripiți și să luați o decizie la repezeală, mai ales dacă e vorba despre ființa iubită. Întâlnire cu cineva care vrea să reglați o situație, să vă regrupați în jurul unei idei.
Balanță: Se poate să vă pregătiți de o deplasare și vă interesați dinainte, intrați pe net, vizionați, cereți detalii, ca să nu bateți drumul degeaba. Poate găsiți o platformă de afirmare.
Scorpion: Se poate să vină un ajutor de la drum, de undeva, din țară, din străinătate și o să ieșiți dintr-un impas. Există o sursă de bani pe care o puteți accesa dacă vă încumetați.
Săgetător: O să revină cineva care vrea să vă convingă o dată în plus că puteți face echipă într-o relație și rămâne de văzut ce se întâmplă. Sunt lucruri pe care le puteți cere șefilor.
Capricorn: E posibil să vă luați o mașină, fie ea și la mâna a doua, și o să vă simțiți în siguranță la volan. O să mai investiți niște bani în casă, pentru un plus de confort, dar și pentru estetică.
Vărsător: Se poate să vă pice cu tronc cineva abia la a doua vedere, dacă la prima nu v-a convins. Vă paște o tentație de bani, să cheltuiți mai mult decât ați face-o de obicei și să vă destabilizați bugetul.
Pești: Verificați agenda întâlnirilor, să nu ratați un rendez-vous care poate însemna începutul unei relații trainice. Poate reușiți să vă îngrijiți și de sănătate după atâta muncă și să urmați un tratament.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei