HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 17 Iulie 2020 139
Berbec: Sunt șanse să te deschizi mai mult față de cei din anturajul apropiat, să te întorci la preocupări care te destind sau să planifici momente frumoase, în compania cuiva.
Taur: Ai chef de vorbă, dar și de treabă, ceea ce s-ar putea să nu fie valabil și pentru apropiați. Cu vorba bună vei obține mult mai mult decât prin orice altă metodă cunoscută.
Gemeni: Ești în elementul tău astăzi din toate punctele de vedere, numai că asta nu înseamnă, obligatoriu, și că îți vor ieși toate așa cum dorești. Fii puțin mai ponderat.
Rac: Este o zi în care ai acces mai ușor la informații de orice fel și poți ajunge la o înțelegere cu cei care le dețin, pentru a le prelua și valorifica în activitatea ta. Ai succes pe toate planurile.
Leu: Ești tentat să pierzi timpul, care e prețios, cu tot felul de preocupări superficiale, doar pentru că ai cu cine. Bine ar fi să temperezi această tendință și să îți vezi și de treburi importante.
Fecioară: Un grup anume îți acordă mai multă atenție decât de obicei, ocazie pentru tine pentru a-ți exprima părerile, nu fără să iei în calcul și interesele celorlalți.
Balanță: S-ar putea să te încânte, mai mult decât e cazul, anumite idei care vin de la persoane în care ai încredere, de obicei, și nu selectezi mesajele lor.
Scorpion: Ești în căutarea unor idei pentru a-ți spori veniturile, iar o idee foarte bună ar fi să valorifici obiectele de care nu mai ai nevoie. Nu uita că munca este cea mai bună soluție.
Săgetător: Poți negocia, cu un oarecare succes, un contract, o înțelegere verbală cu un partener important sau un acord de principiu cu o persoană care urmează să îți devină partener. Curând, vor veni și rezultatele.
Capricorn: Acorzi mai multă atenție informațiilor legate de muncă sau de starea ta de sănătate, care vin pe diferite căi. Bine faci, poate așa vei reuși să faci și unele schimbări necesare.
Vărsător: Cei dragi cer mai multă atenție și implicare din partea ta, în tot ce faci. Ai ocazia să îți exprimi sentimentele și pe această cale, indirectă.
Pești: Se discută probleme importante în familie și sunt șanse să ajungi și la o clarificare mult dorită a unor situații. Este o zi bună pentru discuții, dar e nevoie și de o minte limpede.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei