HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 20 Iulie 2020 130
Berbec: Poate fi o zi a emoțiilor puternice, venite din trecut, din cauza unor situații care au lăsat urme și nu te-ai împăcat cu ele nici acum. Va trebui să gestionați foarte bine situația.
Taur: Ar fi bine să nu te lași în voia stărilor de moment care pot fi strâns legate de amintiri triste sau de situații în care te-ai simțit dat la o parte, neglijat sau lipsit de respectul binemeritat.
Gemeni: Problema valorii personale se poate rezolva mai ușor dacă nu amesteci marfa cu ambalajul, adică nu amesteci banii cu relațiile de prietenie și nu numai.
Rac: De la tine pot porni momentele tensionate ale acestei zile, chiar și fără să spui mare lucru. E de ajuns să stai îmbufnat într-un colț și vei stresa pe toată lumea.
Leu: Încerci să îți exprimi emoțiile care dau pe dinafară, dar nu este cel mai bun moment pentru asta. Mai bine, le găsești un debușeu constructiv, într-o formă de artă sau de relaxare.
Fecioară: Unele dintre cele mai frumoase relații de prietenie sunt puse sub semnul întrebării din cauza unor amintiri dureroase la care nu ai renunțat, deși știai că așa e cel mai bine pentru toți.
Balanță: Există riscul să ajungi la concluzii greșite despre traseul tău profesional, doar pe baza unor impresii de moment care nu sunt deloc așa cum le vezi acum.
Scorpion: Te poate cuprinde o melancolie cu tentă negativă care te poate determina să încerci să revii la o situație trecută, care nu mai este posibilă, de fapt.
Săgetător: Ai multe de făcut și de aceea nici nu are rost să îți pierzi timpul cu prostii, adică, de exemplu, să te uiți în gura unor oameni care nu știu ce vorbesc.
Capricorn: Ești abia la începutul unei lungi perioade de autocizelare, așa că ar fi bine să te ocupi de asta, inclusiv astăzi, chiar dacă nu prea îți convine rolul.
Vărsător: Te poate cuprinde o lehamite pe care o cunoști foarte bine, dacă nu îți place ce ai de făcut la serviciu sau acasă. Există soluții pentru această stare, dar trebuie să le cauți.
Pești: Sentimente amestecate, emoții la fel, o combinație care poate deveni dăunătoare, dacă nu vei face o alegere clară. În iubire există și astfel de momente, de alegere.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei