HOROSCOP

de Cuget Liber Sâmbătă, 05 Septembrie 2020 119
Berbec: Este posibilă o revedere neașteptată. Mai ales dacă te întâlnești cu o persoană importantă din trecutul tău. Ai putea petrece un weekend de neuitat alături de ea. Dedică-te micilor bucurii ale vieții și poți alege un film la cinematograf pe care să-l vizionezi cu persoana dragă ție.
Taur: Relațiile tale cu cei apropiați pot deveni furtunoase la sfărșitul săptămânii. Încearcă să petreci mai mult timp în natură pentru ați mai tempera pornirile. Nu neglija treburile casnice și ai grijă să te odihnești, că de luni o iei de la capăt.
Gemeni: Rutina ta zilnică te face să nici nu-ți dai seama cum trece timpul. Ai atâtea pe cap că uiți să te relaxezi. Ai grijă și de sufletul tău, fă ceva care să-ți facă plăcere cu adevărat. Poți duce copiii la bunici și petrece câteva ore cu tine răsfățându-te. Pe seară o vizită neașteptată este posibilă.
Rac: Ești pus pe fapte mari în acest weekend. Vrei să recuperezi timpul pierdut și să te dedici persoanei iubite. Pregătește o cadă fierbinte, lumânări parfumate, o cină ușoară și neapărat un vin bun. Ideile îți vor veni de la sine.
Leu: Pace și liniște la tine acasă. Poate îți inviți niște prieteni din copilărie cu care să depănați amintiri plăcute. Ați putea pregăti împreună cina și chiar să jucați un joc de societate. Nici nu veți simți cum trece timpul.
Fecioară: Ai o obligație față de o persoană pe care o apreciezi foarte mult și nu știi ce să-i cumperi. Ar trebui să alegi un cadou neutru care să-i facă plăcere.
Balanță: Te lași dominat de o persoană care le "știe pe toate". La un moment dat îți este greu să mai scapi de ea. Spune-i politicos că ai o treabă de rezolvat și fă-te nevăzut. Când o mai întâlnești ar fi bine să treci pe partea cealaltă a străzii.
Scorpion: Ești puțin lipsit de vlagă iar weekendul te găsește fără chef. Ai vrea să zaci în pat și să nu faci nimic. Închide-ți telefonul, stinge lumina și dă drumul la câini. Un somn bun poate te-ar remonta pentru săptămâna ce urmează.
Săgetător: Vrei să-ți petreci sfârșitul de săptămână cât mai mult afară să profiți de soare. Poți face o plimbare cu bicicleta prin parc, poți merge la un picnic, totul e să ai lângă tine oamenii cu care te simți bine.
Capricorn: Fi precaut dacă ai de gând să călătorești. Astrele zic că n-ar fi bine. Ba că roata face pană, ba că-ți pierzi actele. Ce mai, trebuie să rămâi acasă și să-ți găsești alte activități.
Vărsător: Ești în plin elan gospodăresc. Ca să scapi de gura soției, te armezi cu răbdare și iei cu asalt piețele în căutare de kilipiruri la legumele de toamnă. Tu nu prea ai vrea, dar consoarta este în mare vervă și vrei să-i faci pe plac.
Pești: Ai chef să petreci cu băieții și nu vrei să fi deranjat. Fă-o elegant și nu supăra pe nimeni. Te poți duce într-un loc unde să nu te știe nimeni și să te întorci mulțumit.  
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei