HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, JOI

de Cuget Liber Joi, 30 Mai 2024 389
Berbec: Câteva zile mai lejere ar fi binevenite, pentru a-ți îmbunătăți relația cu persoana iubită; așa că, nu-ți face un program prea încărcat. Și acasă este mult de lucru.
Taur: Se mizează mult pe ajutorul tău, dar vei beneficia de înțelegerea celor din jur pentru a amâna anumite activități. Vei primi o informație deosebit de interesantă zilele acestea.
Gemeni: Cineva așteaptă vești de la tine și este nemulțumit de întârziere. O rudă îndepărtată îți va da niște informații care îți convin; nu este însă oportun să le folosești acum.
Rac: Succesul pe care ți-l dorești este condiționat de răbdare și perseverență. Dialogul cu cei apropiați nu va avea rezultatele așteptate, așa că ar fi bine să lași lucrurile așa cum sunt, cel puțin deocamdată.
Leu: Persoana iubită îți va face o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă nu te tentează ar fi bine să o accepți, căci ar putea reprezenta o bună ocazie de a cunoaște o persoană ce îți va fi de un real sprijin în viitorul apropiat.
Fecioară: Nu cumva să stai pe gânduri și nu lăsa oportunitățile nefolosite. Ceva mai multă atenție va trebui să acorzi alimentației căci în zilele caniculare ce vor veni s-ar putea să aveți probleme.
Balanță: Energia fizică este la limita superioară, ceea ce îți permite să te implici în activități dintre cele mai diverse. Dacă cineva îți arată că o decizie este eronată, nu te încăpățâna și ascultă-i sfatul.
Scorpion: Gândurile îți sunt cam împrăștiate, așa că este cazul să dai dovadă de prudență. De la cineva aflat la drum ai putea primi o informație interesantă.
Săgetător: Și astăzi șansa este de partea ta, iar inițiativele îți vor fi apreciate la justa valoare însă ceea ce-i îngrijorează pe cei din jur este modul în care dorești să le pui în aplicare.
Capricorn: Vei intra în posesia unei informații cu adevărat incendiare, pe care însă nu este momentul să o folosești. Succesele la care aspiri sunt condiționate în mare parte de prudență.
Vărsător: În cazul în care ai de semnat acorduri sau tot felul de acte oficiale, va trebui să fii foarte atent, căci se pot ivi tot felul de încurcături. Ba vei avea o datorie, ba cineva te enervează la culme, oricum ar fi, mare atenție!
Pești: Orice activitate comercială îți poate aduce surprize neplăcute, așa încât, mai bine e să te abții astăzi de la afaceri. Unul din planurile tale mai vechi ar putea căpăta contururi reale. O întâlnire cu cineva din familie te va ajută să închei ziua în mod plăcut.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei