HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele LUNI

de Cuget Liber Luni, 27 Noiembrie 2023 1149
Berbec: Devii mai atent la mesajele pe care le primești de la partenerii importanți, inclusiv de la cel de cuplu. Este o alegere bună, cu consecințe benefice pe termen lung.
Taur: Începe o perioadă bună pentru tine, în care te vei ocupa mai mult de propria persoană, vei arăta mai bine și vei reuși să fii mai generos cu toți cei din jur.
Gemeni: Ai șansa de a te organiza mai bine, de a folosi resursele de care dispui mult mai inteligent și cu rezultate durabile, inclusiv în relația cu familia.
Rac: Te vezi nevoit să tragi linie și să faci calcule, ca să vezi dacă eforturile depuse au fost recompensate pe măsură. S-ar putea să fii dezamăgit, dar nu e o dezamăgire care nu poate fi depășită.
Leu: Te preocupă viitorul mai mult decât prezentul, dar există și o capcană destul de periculoasă în care poți aluneca fără să îți dai seama: cea a pesimismului.
Fecioară: Aștepți sfaturi bune, poate chiar pe cele mai bune, dar nu spui nimic despre problemele tale. Apoi, ești dezamăgit că persoanele din anturajul apropiat nu au răspuns nevoilor tale.
Balanță: Contează tot mai mult capitalul de imagine pe care l-ai acumulat în ochii celorlalți. Vei fi mai temperat în tot ce întreprinzi, fără să faci vreun efort.
Scorpion: A venit momentul să te ocupi de casă, de curățenia generală, de renovare și de reamenajarea spațiului intim. În același timp, vei reuși să îmbunătățești și relațiile cu familia.
Săgetător: Este posibil să primești mai multe invitații și propuneri de la rude, prieteni sau simple cunoștințe. Problema e că le vei privi cu și mai multă suspiciune decât până acum…
Capricorn: Există riscul să alegi cea mai proastă variantă, din mai multe variante proaste. Domeniul vizat este cel al relațiilor cu persoanele dragi. Ești tentat să devii zgârcit cu sentimentele.
Vărsător: Astăzi debutează un proces de vindecare de care vei beneficia indiferent dacă ai probleme de care știi sau nu. Ai nevoie de odihnă, în toate sensurile posibile.
Pești: Încep să fie esențiale preocupările legate de starea de sănătate și de depășirea unor obstacole artificiale care stau în calea îmbunătățirii relațiilor cu șefii și colegii de serviciu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei