Prieteni, țuică și… sex

de Cuget Liber Luni, 30 Mai 2016 545
Un om bătrân de 103 ani este vizitat într-o zi de un jurna-list, care vrea să-i ia un interviu.
- Bade, vă rog, povestiți-mi o întâmplare amuzantă din viața dvs., îl roagă jurnalistul.
- S-a întâmplat acum vreo 80 de ani, când a venit vecinul la mine că i-au dispărut oile. Ne-am și pornit imediat, vreo cinci inși, cu o damigeană de țuică să i le căutăm. Le-am căutat îndelung și între timp am băut toată țuica. Dar și când le-am găsit, le-am tras-o la toate! Aia distracție copile!
Jurnalistul se gândește că nu poate să publice asemenea poveste, așa că îl roagă pe bătrân să-i spună altă întâmplare amuzantă.
- S-a întâmplat acum vreo 70 de ani, că a venit vecinul la mine, că i-a dispărut nevasta. Ne-am și pornit imediat, vreo cinci inși, cu o damigeană de țuică să o căutăm. Am căutat-o îndelung și între timp am băut toată țuica. Dar și când am găsit-o, i-am tras-o cu toții! Aia distracție copile!
Jurnalistul se enervează, că nici povestea asta nu o poate publica, fiindcă e inadecvată. Îi vine o idee și spune:
- Bine, bade, hai să lăsăm întâmplările amuzante, povestiți-mi ceva trist, care te-a înfuriat peste măsură:
Bătrânul se întunecă la față:
- S-a întâmplat acum vreo 60 de ani, că m-am rătăcit și n-am ajuns acasă. A și pornit vecinul meu cu vreo patru inși și o damigeană de țuică… 
Taguri

Comentează știrea

qymVGmoPPizTxgHtl
2 decembrie 2016
WcVAiZADfcCiZjF

lbVTqV bwtfuanqwbea, [url=http://mkoiuhvoyxcj.com/]mkoiuhvoyxcj[/url], [link=http://dzonhjswnxxs.com/]dzonhjswnxxs[/link], http://afumkyhstpsq.com/

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei