Răzbunarea perfectă, dacă te dai la regină!

de Cuget Liber Luni, 27 Iunie 2016 655
Nick era un cavaler al regelui Arthur și avea o obsesie deosebită pentru frumoșii sâni ai reginei, știind bine că dacă i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte. Într-o zi, Nick își face cunoscută dorința lui secretă la magul Merlin, care găsește o soluție pentru a satisface dorința acestuia, dar asta îl va costa 1.000 de monede de aur. Nick acceptă fără să ezite.
În dimineața următoare, magul Merlin prepară o pulbere urticantă și o pune în sutienul reginei, în timp ce ea își făcea dușul. Imediat ce regina se îmbracă, începe să simtă o mâncărime din ce în ce mai mare. Regele Arthur îl convoacă pe mag pentru a-i cere un remediu și acesta îi spune că doar o salivă specială ar putea trata această teribilă urticarie și că din testele făcute de el a observat că doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele îl cheamă imediat pe Nick, care deja și-a luat antidotul pentru pulberea urti-cantă. Nick sărută sânii pe care i-a visat dintotdeau-na și pe deasupra vine sărbătorit de curte ca un erou.
Înainte de a se întoarce în camera lui, Nick este oprit de mag, care îi reamintește datoria de 1.000 de monede de aur. Nick, deja satisfăcut, refuză să plătească, deoarece magul nu s-ar fi putut confesa, era complice la ceea ce s-a întâmplat.
În dimineața următoare, magul Merlin pune aceeași pulbere urticantă în pantalonii regelui! 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei