Reguli de conduită la birou

de Cuget Liber Sâmbătă, 02 Iunie 2012 1662
Orice meserie deține un cod deontologic. Munca "de birou" însă, funcționează după un singur cod, aplicabil indiferent de ceea ce prestezi tu acolo.
1. Niciodată în viața ta să nu fi drăguț cu colegii de birou, tu ești de o superioritate rar întâlnită, așa că poartă-te indiferent și chiar obraznic cu colegii tăi.
2. Dacă șeful e supi, fugi repede înaintea tuturor și întreabă-l ce are; dacă dorește un ceai, dacă îl poți ajuta cu ceva. Dacă te gonește de acolo, insistă până vezi că se face roșu de furie. Abia atunci poți renunța.
3. Să nu cumva să ajungi primul la serviciu. Acest lucru îl fac doar fraierii fără viață personală. Cum tu ești foarte ocupat seara cu umblatul prin bodegi, cu consumul de etno-botanice sau alcool pur, a doua zi nu poți ajunge la muncă decât după ora 14.00…
4. Chiar dacă de la intrarea în instituție și până la ușa biroului (inclusiv în baie și pe holuri) ai semne gigantice care te atenționează că fumatul este interzis, tu poți trece lejer pufăind dintr-un trabuc. Nu mai este un secret pentru nimeni că tu ești indispensabil în firma aceea și că va da cu siguranță faliment dacă tu nu vei mai fi acolo.
5. Să nu faci greșeala să saluți tu primul. Ești important, ești cu-noscut, o minte sclipitoare, oa-menii ar trebui să te cunoască. La-să-i pe ei să te salute prima dată. Dacă nu o fac, oricum sunt niște fraieri cu care nu ar trebui să îți pierzi vremea.
6. Este impera-tiv să te îmbraci cât mai sumar, chiar în tendințe erotice. Trebuie să faci rost de priviri întoarse sub orice formă. Poți opta pentru chiloți cu trom-pete, peste panta-loni bineînțeles, sau pentru bluze cu găuri la sutien, etc.
7. Lasă-ți resturi de mâncare și firimituri pe birou, peste hârtii. Doar femeia de serviciu nu este plătită degeaba !
8. Dacă vrei să îți crească nivelul de "social", adu-ți de acasă cd-ul cu "Manele de Manele - Gold Collection". Poți asculta muzică la maximum, poți să îți inviți colegii la un dans mic, să mai destindeți și voi atmosfera aia morbidă dintre voi. Este o activitate perfectă de a-ți cunoaște colegii mai bine.
9. Testează promptitudinea și solidaritatea colegilor tăi. Încuie-te în baie și țipă după ajutor spunând că te-ai blocat. Dacă apare cineva după zece minute... îi ai la degetul mic, dacă apare cineva după jumătate de oră, li s-a făcut milă de tine, dacă nu apare nimeni și toată lumea pleacă acasă, înseamnă că tu chiar ești bolnav și ai pus în practică toate ideile de mai sus.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei