Rugăciunea lui Gigel…

de Cuget Liber Marţi, 13 Septembrie 2011 1316
Într-o seară, tatăl trece pe lângă camera fiului său, Gigel, care se ruga de zor: Doamne-Doamne, te rog din tot sufletul meu de copil, ai grijă de mama, de tata, de bunica! Pa-pa, bunicu’!
Tatăl o ia ca pe o glumă și trece mai departe, bucuros că, în sfârșit, fiul său i-a înțeles sfaturile și a început să se roage.
A doua zi, bunicul copilului este găsit mort în camera lui! Tatăl, speriat, încearcă să se consoleze că a fost vorba doar de o simplă coincidență. În seara următoare, însă, tatăl îl surprinde pe Gigel rugându-se din nou: Doamne-Doamne, te rog din suflet, ai grijă de mama, de tata! Pa-pa, bunica!
Tatăl se sperie de-a dreptul, dar decide să aștepte totuși până dimineața, să vadă dacă se întâmplă ceva cu bunica… Dimineața… desigur… bunica este găsită moartă!
În seara următoare, culmea, tatăl aude iarăși rugăciunea lui Gigel: - Doamne-Doamne, te rog din suflet, ai grijă de mama! Pa-pa, tata!
Tatăl, îngrozit, nu doarme noaptea, iar dimineața merge la doctor să se asigure că totul este în regulă. Când ajunge acasă, o găsește pe soție așteptând în prag. Disperată și vădit îndurerată, femeia se repede la el și îi spune, printre lacrimi: - Slavă Domnului că ai venit!! Avem atâta nevoie de ajutorul tău! Să știi că l-am găsit pe poștaș mort în fața casei noastre!
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Fun

Ultima oră

Titlurile zilei