Descoperă motivele ascunse pentru care bărbații fac mai mult sex vara

de Cuget Liber Miercuri, 16 Iulie 2014 95
Tuturor ne vine în minte, atunci când ne gândim la vară, că acesta este anotimpul cel mai relaxant, datorită concediilor și vacanțelor. Însă bărbații mai au un motiv de bucurie: pofta lor de sex crește vara. Te întrebi de ce? Iată mai jos 4 motive:
Rochițele sunt un afrodisiac
"Dumnezeu să-l binecuvânteze pe cel care a creat rochițele și fustițele" - acest lucru le vine cel mai des în cap bărbaților pe perioada zilelor caniculare. Dacă hainele sunt puține, se poate renunța mult mai ușor la ele și se poate trece imediat la actul sexual.
Astfel, o partidă de sex poate deveni mult mai plăcută, deoarece bărbații nu trebuie să se concentreze pe desfăcutul sutienului sau al curelei de la pantaloni.
Rochițele și fustele scurte sunt catalogate de masculi ca fiind afrodisiace, deoarece le sporesc dorința de sex.
Transpirația îi atrage pe masculi
Cu toate că pare o glumă proastă, specialistul în psihiatrie Alan Hirsch afirmă că transpirația are un efect benefic asupra dorinței sexuale, deoarece prin aceasta sunt eliberați feromonii, care îi atrag pe bărbați.
Zilele libere petrecute la mare
Cine nu își dorește o partidă de sex pe malul mării? Ei bine, atât bărbații, cât și femeile, visează să facă amor pe nisipul fierbinte.
Gândul că își vor petrece concediul sau vancața pe litoral îi face pe bărbați să-și dorească multe partide de sex vara.
Pe plajă, tot mai multe femei aleg să facă topless și să aibă pe ele doar un slip tanga. Atunci când văd acest lucru, bărbații se gândesc cum ar arăta acea femeie complet goală și visează la o partidă de sex cu ea.
Mai mult, ei se întreabă unde au "hibernat" aceste domnișoare atractive și de ce și-au ascuns formele în restul anului.
Căldura în sine este un stimulent sexual
În mintea bărbaților, nimic nu este mai neplăcut decât o partidă de sex pe întuneric și pe o vreme răcoroasă. Ei nu doresc să facă sex fiind înveliți. Din această cauză, ei preferă vara pentru a face sex, deoarece nu au nevoie decât de un loc ferit de ochii lumii și pot trece la "treabă".(sursa:www.eva.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Life and Style

Ultima oră

Titlurile zilei