Ești în căutarea unui iubit? Care sunt pașii cei mai importanți ca să-l cucerești

de Cuget Liber Vineri, 13 Decembrie 2013 138
Ești pusă adesea în situația în care îți place un tip, dar nu știi ce trebuie să faci ca să-i atragi atenția și să-l cucerești? Noi îți dezvăluim pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru ca el să devină al tău. Este mai simplu decât ai fi crezut.
1. Fii tu însăți!
Orice încercare de a te transforma în altă persoană, de a minți cu privire la hobby-urile tale sau activitățile tale din timpul liber, doar pentru a găsi puncte comune cu el, nu va face decât să vă despartă mai târziu. Fii sinceră, fii tu însăți și cucerește-l cu ceea ce ești tu, nu cu ceea ce ai vrea să fii!
2. Arată-i că ești inteligentă!
Nu-i lăsa impresia că el este mai inteligent decât tine și te poate domina. Lasă-l să te descopere, să vadă că ai și tu un creier și știi să te folosești de el. Femeia inteligentă va fi întotdeauna mai sexy decât una mai puțin capabilă, dar cu forme de invidiat.
3. Invită-l și tu în oraș!
Nu-ți fie frică să fii tu cea care lansează o invitație, căci adesea vor să se simtă și ei speciali. Cu siguranță va interpreta invitația ta drept o dovadă de curaj și te vei transforma automat în ochii lui într-o tipă sigură pe ea și puternică.
4. Zâmbește!
Câteodată, un zâmbet semnifică mai mult decât o mie de cuvinte. Bărbații sunt atrași de zâmbetul unei femei și o percep pe aceasta ca fiind abordabilă și deschisă către cunoașterea unor persoane noi. În plus, un zâmbet te face și mai frumoasă decât ești!
5. Folosește un parfum bun!
Poate sună ciudat, însă bărbații adoră să simtă parfumul unei femei. Înainte de a ieși din casă, nu uita să îți parfumezi gâtul și încheieturile mâinilor și cu siguranță îi vei atrage atenția mai repede decât ai crede.
(Sursa: www.perfecte.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Life and Style

Ultima oră

Titlurile zilei