Semne că ești îndrăgostită

de Cuget Liber Vineri, 13 Decembrie 2013 129
Nu ești sigură de ceea ce simți pentru el? Iată câteva semne că ești îndrăgostită și inima ta e pusă pe jar! Jocul de tip "Mă iubește, nu mă iubește..." se transformă uneori în "Îl iubesc sau nu îl iubesc?". Pentru că sunt cazuri în care nu pe sentimentele lui nu ești sigură, ci pe ale tale. Specialiștii în relații de cuplu sunt însă de părere că, dacă iei în calcul aceste semne, că ești îndrăgostită, ele pot face diferența între o flamă de moment și premisele unei relații de dragoste de lungă durată.
E mereu în mintea ta
Fie că încerci să te concentrezi la problemele de la școală sau de la serviciu, fie că încerci să adormi, chipul celui drag îți stăruie obsesiv în minte. Uneori îi auzi și vocea și e clar că această prezență continuă în gândurile tale nu prea îți dă voie să te ocupi eficient de sarcinile zilnice.
Ai emoții când îl vezi
Simți că-ți tremură și genunchii, și sufletul când omul drag intră pe ușă? Corpul îți este invadat de o căldură plăcută, iar în coșul piep-tului încep să bată din aripi celebrii fluturași? Ești îndrăgostită - ăsta e minunatul "diagnostic" pe care ți-l putem da. Și-ți dorim ca "boala" să dureze cât mai mult timp!
Lași de la tine
Cu greu te poate scoate cineva dintr-ale tale, ești genul care face doar ce vrea, mereu stăpână pe timp, pe decizii, pe telecomandă. Dar cu el nu-ți mai merge, așa că accepți să lași filmul și să te uiți la meci, îi tolerezi prietenii nesuferiți, mama care nu te privește cu ochi buni și, în general, încerci să-i faci pe plac. Compromisul într-o relație e bun, denotă sentimente profunde, dar mare grijă să nu-ți pierzi individualitatea, să nu lași chiar totul de la tine. (Sursa: www.femina.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Life and Style

Ultima oră

Titlurile zilei