Limbajul trupului în dormitor

de Cuget Liber Sâmbătă, 14 Decembrie 2013 113
Arată-i partenerului tău ce îți place și cum îți place în dormitor, cu ajutorul limbajului trupului.
Fie că ești timidă și nu îți place să vorbești despre preferințele tale, fie preferi să îl ghidezi fără cuvinte, iată cum trebuie să procedezi.
Nu este nevoie să fiți în dormitor ca să îi arăți ce vrei. Pe bărbați îi incită atunci când partenera lor este cea care face primul pas. Tot ce trebuie să faci este să te folosești de simțurile lui pentru a-l direcționa acolo unde vrei. Masează-i ușor gâtul, spatele, brațele, scalpul, orice zonă non-genitală. Lasă-ți părul să îl atingă în timp ce faci asta, pielea este cea mai erogenă zonă a corpului.
Invită-l în dormitor. Șhhh… nu spune nimic, ci privește-l în ochi seducător și arată-i cu privirea calea pe care trebuie să o urmeze. Ia-o înainte și privește-l peste umăr dacă te urmează. Fă-i un semn discret cu degetul, să vină după tine.
Arată-i ce și cum îți place. Mai ales dacă sunteți în mijlocul acțiunii și nu ai chef să îi dai explicații, ghidează-l către zonele tale cele mai sensibile. Ia-i mâna și așează-o tu acolo unde vrei să te atingă. Confirmă-i că este pe drumul cel bun cu gemete de plăcere, asta îi va da încredere și va continua.
Exersați. Poate că nu o să reușească de prima dată să facă totul cum vrei tu. Ai putea să îi arăți prin forța exemplului exact cum îți place să fii atinsă, poate ușor mușcată sau mângâiată pe păr cu o anumită intensitate. În acest caz poți doar să îi arăți, nu să îi explici.
Ce să eviți. Smartphone-ul, tableta, tv-ul… nu sunt invitate la mica voastră petrecere. Nu vă lăsați distrași de telefoane, e-mailuri sau de filmele care rulează. În dormitor doar tu și el contați, concentrați-vă unul asupra celuilalt. Altfel, ar putea considera că nu ești implicată în ceea ce faceți.
(sursa:www.cosmopolitan.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Life and Style

Ultima oră

Titlurile zilei